Sfeerfoto van Pauw
Pauw
Pauw

Elke werkdag om 23:00 uur opnpo1

PAUW was de late night talkshow van BNNVARA met presentator Jeroen Pauw. Het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit het nieuws, live vanuit Amsterdam.
Pauw

Pauw veilt ‘We gaan beginnen’ voor #SR14

17 dec 2014
  •  
leestijd 1 minuten
957569956.png
Uiteraard krijgen jij en je drie gasten van ons de volledige VIP-treatment. Met rondleiding, kijkje achter de schermen en een ontmoeting met Jeroen.
Wij heten je graag welkom bij onze uitzending van vrijdag 19 december. Die nemen we ietsje eerder op, vanwege onze eindejaarsspecial.
Aantal personen: 4
Tijd: 14.00 - 18.30 uur
Je kunt bieden tot donderdagavond! (Deze veilig is inmiddels gesloten. Bedankt voor het bieden!) 
*In de uitzending van 17 december bood politicus Ed Nijpels zijn prachtige, unieke manchetknopen aan. Die kreeg hij van de voorzitter van de Tweede Kamer, toen hij afscheid nam van de Tweede Kamer. Klik  Hier  om te bieden op deze manchetknopen!
*Ook Ferry Mingelen bood speciaal voor de 3FM Serious Request veiling een politiek prive-college van één uur aan. Klik  Hier  om te bieden en wie weet zit jij binnenkort met Ferry Mingelen aan tafel!
* Jan Vos geeft een exclusieve rondleiding in de Tweede kamer én in de kamer van de fractie! Jan leidt je rond en ondertussen kun je hem het hempd van het lijf vragen. Klik  hier  om te bieden!

Meer over dit onderwerp