NPO
Sfeerfoto van Pauw

Pauw

Elke werkdag om 23:00 uur opnpo1

PAUW was de late night talkshow van BNNVARA met presentator Jeroen Pauw. Het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit het nieuws, live vanuit Amsterdam.
Pauw

Kenneth Perez: 'Ajax was stukken beter'

4 mei 2017
  •  
leestijd 1 minuten
Kenneth perez
Woensdagavond won Ajax met 4-1 van Olympique Lyon in de halve finale van de Europa League. "Het is nog niet helemaal gedaan, maar wel bijna."
Kenneth Perez was laaiend enthousiast over de wedstrijd: "Ajax was stukken beter vandaag. De eerste 20 minuten gebeurde er niet heel veel. De eerste kans voor Ajax was gelijk een goal en na daarna kwam vrij snel de 2-0 eroverheen en toen was de wedstrijd echt los. Daarna waren de Fransen een ongeorganiseerde bende. Het werd maar 4-1, maar het had echt 8-2 kunnen worden, met gemak. Ik heb nog nooit een wedstrijd gezien met zoveel kansen en mogelijkheden tot grote kansen."
Volgende week speelt Ajax de return in Frankrijk. Deze uitslag biedt een gigantische kans voor Ajax om weer eens een Europese finale te spelen. Uiteraard heeft Ajax zich met deze uitslag een riante uitgangspositie verschaft. Toch mogen de Amsterdammers niet te vroeg juichen. Tegen Schalke04 ging het ook maar net goed (2-0 thuis; 3-2 nederlaag na verlenging). " Het is nog niet helemaal gedaan, maar wel bijna", aldus Perez.
Meer sport? Kijk dan ook hier.

Meer over:

, , ,