Sfeerfoto van Pauw
Pauw
Pauw

Elke werkdag om 23:00 uur opnpo1

PAUW was de late night talkshow van BNNVARA met presentator Jeroen Pauw. Het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit het nieuws, live vanuit Amsterdam.
Pauw

Jeroen geeft zich bloot tegenover Beau van Erven Dorens in '5 Jaar Later'

3 jan 2018
  •  
leestijd 2 minuten
Jeroen Pauw
Ruim 650.000 mensen zagen hoe onze Jeroen Pauw zich dinsdagavond blootgaf aan presentator Beau van Erven Dorens in het programma '5 Jaar Later'. Het interviewprogramma verhuisde van de NTR naar RTL en wisselde Jeroen als interviewer in voor Beau van Erven Dorens.
In de eerste aflevering van het seizoen was  Jeroen te gast. Onze presentator vindt het niet leuk om zichzelf terug te zien. "Ik vind mezelf vervelend, arrogant en zelfingenomen. Ik ben leuker geworden, denk ik",  vertelde  hij.
Het programma werd opgenomen in onze eigen vertrouwde studio. De werkplaats waarin Jeroen tijdens het Pauw-seizoen vijf dagen per week de talkshow Pauw presenteert. Jeroen was nu eens zelf de gast bij de interviewserie die hij zelf opzette. Het gesprek met Van Erven Dorens werd opgehangen aan een oud interview uit 2003, waarin hij sprak met zijn toenmalige vriendin Daphne Bunskoek.
De eerste uitzending van het nieuwe seizoen is niet onopgemerkt gebleven bij het publiek. Op twitter stroomde tijdens en na de show de reacties binnen.
Ademloos, geboeid, smachtend naar meerdere gespreksonderwerpen.
Prachtprogramma: interview tussen Beau en Jeroen #vijfjaarlater
Eerlijk en mooi; 'ontroering raak je snel de grip kwijt' #jeroenpauw #rtl4 #vijfjaarlater
Beau heeft het stokje overgenomen van Jeroen en interviewt zijn voorganger dan ook maar gelijk in #5jaarlater Het is direct al een leuk en openhartig gesprek. Fijn dat dit programma terug is! #vijfjaarlater pic.twitter.com/eouz4KzxiW
Mooie match tussen #pauw en #beau #vijfjaarlater
Goede en even zo passende en kundige vervanging cq #standin voor @pauwnl die @BeauvanED ! Mooi! #5jaarlater #oprecht #doorvragen #puur pic.twitter.com/cBx5c73wrW

Populair bij BNNVARA