Sfeerfoto van Pauw

Pauw

Elke werkdag om 23:00 uur opnpo1

PAUW was de late night talkshow van BNNVARA met presentator Jeroen Pauw. Het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit het nieuws, live vanuit Amsterdam.
Pauw

Het thema zelfmoord: je kunt nú anoniem chatten met een deskundige

1 jun 2017
  •  
leestijd 1 minuten
113
Gisteravond besteedden wij in onze uitzending aandacht aan het thema zelfmoord, naar aanleiding van de populaire en veelbesproken Netflix-serie 13 Reasons Why waarin de jonge hoofdpersoon Hannah zichzelf van het leven berooft.
Jynthe & Klaartje deelden bij Pauw in de uitzending hun eigen ervaringen met dit thema. Een van hun moeders, een docent en een psycholoog spraken mee. 
Wij kunnen ons voorstellen dat het gesprek thuis de nodige vragen heeft opgeroepen. Wil je meer weten over het thema zelfmoord, maak je je zorgen over iemand of heb je weleens suïcidale gedachten? De hulpverleners van 113 beantwoorden al je vragen.
Momenteel zitten er deskundigen klaar in de chatbox van 113 , waar je anoniem, gratis en direct je verhaal kunt doen, je vragen kunt stellen of om advies kunt vragen. Het is ook mogelijk te bellen met 113. Het nummer 0900-0113 is 24/7 bereikbaar.
Naast 113 kun je ook contact opnemen met Korrelatie:  www.korrelatie.nl , je kunt bellen naar 0900-1450 (ma-vr 9-18 uur, € 0,15/min), als je behoefte hebt om vragen te stellen of te praten over bijvoorbeeld pesten, seksueel misbruik of depressie. 

Meer over:

, , ,