Sfeerfoto van Pauw
Pauw

Pauw

Elke werkdag om 23:00 uur opnpo1

PAUW was de late night talkshow van BNNVARA met presentator Jeroen Pauw. Het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit het nieuws, live vanuit Amsterdam.
Pauw

Het geheime wapen van Justin Trudeau: sokken

24 jun 2017
  •  
leestijd 1 minuten
trudeau
De Canadese premier Justin Trudeau heeft het allemaal. Charisma, jeugdigheid, hartelijkheid, daadkracht en ludieke sokken.
Misschien kijkt hij af van de populaire Amerikaanse president John F. Kennedy, die witte sokken durfde te dragen in de burgerlijke jaren vijftig en daardoor als stijlvol te boek kwam te staan. Misschien ook wel niet. Feit is: Trudeau draagt opmerkelijke sokken en trekt er de aandacht mee. En zo niet, dan tilt hij zijn broekspijp wel op.
Breaking: Prime Minister Justin Trudeau shows off his socks to Merkel & C.O. at the NATO summit. pic.twitter.com/YqhamrxIi6
Zijn fashion statement  maakte hij kenbaar door op 4 mei, de officieuze Star Wars Dag, verschillende gekleurde sokken te dragen met hetzelfde starwarsprintje.
These are the socks you’re looking for. #MayTheFourthBeWithYou #GuerreDesÉtoiles pic.twitter.com/AXTQkgmkYH
En er is meer, veel meer.
Justin Trudeau wears Muslim-themed socks at the Pride parade in Toronto. Makes sense. pic.twitter.com/a9Z16HD3xG
Of er een uitgekiende pr-strategie achter schuilt, een recalcitrante speelsheid of helemaal niets: Trudeau weet zich met succes te onderscheiden in de wereld van zwarte, grijze en donkerblauwe kniekousen.

Meer over dit onderwerp

Populair bij BNNVARA