Sfeerfoto van Pauw
Pauw
Pauw

Elke werkdag om 23:00 uur opnpo1

PAUW was de late night talkshow van BNNVARA met presentator Jeroen Pauw. Het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit het nieuws, live vanuit Amsterdam.
Pauw

Heel Holland Bakt: een melige voorbeschouwing van Janny & Robèrt

22 okt 2017
  •  
leestijd 1 minuten
janny-robert
Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven, de vrolijkste jury van Nederland, trakteren ons op een voorbeschouwing van Heel Holland Bakt, het gezelligste tv-programma van Nederland. Vanavond loopt het vijfde seizoen ten einde.

Hilariteit

In de finale van deze editie Heel Holland Bakt strijden ‘natuurtalent’ Hans en ‘nonchalante bakker’ Gwenn om de titel van beste thuisbakker van het jaar. Dit salomonsoordeel wordt, zoals ieder jaar, geveld door Janny en Robèrt. De presentatie is sinds twee jaar in handen van André van Duin . De hilariteit tussen de drie is in de bakkerstent niet ver te zoeken.

Geen lunch

Lekker gezellig thuisbakken, dat moet Heel Holland Bakt volgens Janny zijn. Dus geen gezonde taarten, maar goed veel suiker én gluten — net als in het Britse origineel van de BBC .
Wat Janny en Robèrt in gewicht aankomen, per seizoen? Robèrt kreeg voortschrijdend inzicht ten opzichte van het eerste seizoen: “We gaan dadelijk nog tien taarten proeven, dus gingen niet lunchen, en gingen helemaal los op die taarten. Dat doen we niet meer. Nu pakken we een klein stukje.”
André van Duin kan het echter niet laten de draak te steken met zijn juryleden. Of eigenlijk: met Janny.
Het hele gesprek van donderdag zie je hier:

Meer over dit onderwerp

Populair bij BNNVARA