Sfeerfoto van Pauw

Pauw

Elke werkdag om 23:00 uur opnpo1

PAUW was de late night talkshow van BNNVARA met presentator Jeroen Pauw. Het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit het nieuws, live vanuit Amsterdam.
Pauw

Sean Spicer, een oliebollentest en meer opmerkelijke video’s uit 2017

24 dec 2017
  •  
leestijd 1 minuten
Royston Drenthe
Grappige, schrikbarende en ontroerende video's: onze uitzendingen zaten er dit jaar vol mee. Na de vijf vrolijkste formatievideo's, het beste leedvermaak en de grappigste interviews: hier de top-5 opmerkelijk!

Sean Spicer en de Emmy's

Actrice Melissa McCarthy won afgelopen september een Emmy voor haar satirische imitatie van de oud-woordvoerder van Trump, Sean Spicer. Maar de overtreffende trap van satire kwam tijdens de uitreiking van de Emmy's van Spicer zelf.

Duterte zing voor Donald Trump

Tijdens een staatsbezoek van de Amerikaanse president Donald Trump aan de Filipijnen werden de gasten verrast met een optreden van het Filipijnse staatshoofd Duterte. Het was een liefdeslied. Onverwachts was het optreden zeker, maar of het ook zo spontaan was...

Frank Evenblij over Royston Drenthe

Over de bewogen carrière van oud-voetballer Royston Drenthe is een boek verschenen. Commentator Frank Evenblij geeft in gepast taalgebruik een samenvatting.

Jongen is politie te snel af

Drie agenten in Engeland moeten één jongen oppakken. Zo gebeurd, zou je zeggen.

Oliebollen in september?

Nu is de tijd oliebollen wel aangebroken, toch waren ze in september al te koop. De meningen op straat waren weer eens verdeeld.

Meer over:

,