Logo Pauw
PAUW was de late night talkshow van BNNVARA met presentator Jeroen Pauw. Het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit het nieuws, live vanuit Amsterdam.

Franse militairen spelen Daft Punk voor Macron en Trump

  •  
13-07-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
14 juli Frankrijk
Het is 14 juli, de nationale feestdag van Frankrijk, beter bekend als quatorze juillet. (Op 14 juli wordt de bestorming van de Bastille gevierd, waarmee in 1789 de Franse Revolutie begon.) Fransen militairen hadden een verrassing in petto voor de Franse president en zijn gasten.
Een groot defilé in Parijs met talloze hoogwaardigheidsbekleders krijgen in Parijs een militaire parade voorgeschoteld, met muziek. Tot ieders grote verrassing wordt een bekend Daft Punk-nummer ingezet: Get Lucky , de megahit van de Franse house-formatie en de Amerikaanse artiest Pharrel Williams. De Franse premier Emmanuel Macron moet al snel glimlachen en lijkt het nummer te herkennen. De Amerikaanse president Donald Trump kijkt aanvankelijk nors, maar even later lijkt het ook bij hem te zijn binnengekomen. 
#14Juillet : un medley des Daft Punk interprété par l'armée en clôture du défilé pic.twitter.com/m3byUDHp31

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.