Sfeerfoto van Pauw
Pauw

Pauw

Elke werkdag om 23:00 uur opnpo1

PAUW was de late night talkshow van BNNVARA met presentator Jeroen Pauw. Het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit het nieuws, live vanuit Amsterdam.
Pauw

En toen lag ook het nummer van Trumps minister van Defensie op straat

16 mei 2017
  •  
leestijd 1 minuten
jim-mattis-trump
President Donald Trump lekte vermoedelijk aan de Russen. En er lekte vorige week nog iets: het privé-telefoonnummer van minister van Defensie Jim Mattis.
Zijn nummer stond geschreven op een post-it, geplakt op een stapel papieren waarmee Trumps lijfwacht Keith Schiller openlijk mee rondliep. Een oplettende lezer van The Washington Post  signaleerde het briefje vrijdag toen hij inzoomde op een foto van Trump en Schiller.
Jim, "Mad Dog", Mattis  leest de naamsaanduiding op de foto . In een redactioneel commentaar op de website van  The Post  schrijft de redacteur van dienst dat hij niet kon geloven dat er zo slordig wordt omgegaan met dergelijke informatie. " Way more care than that is taken around the president, right? "
De Amerikaanse website Mic.com belde het nummer maandag en kreeg inderdaad de voicemail van mad dog Mattis te horen. (Maandagavond, Amerikaanse tijd, was het nummer nog altijd bereikbaar.)
The Washington Post  heeft de foto in het artikel op de website inmiddels vervangen. " Before the Russians get it ."
Meer politieke nieuwtjes vind je hier!

Meer over dit onderwerp

Populair bij BNNVARA