Sfeerfoto van Pauw
Pauw

Pauw

Elke werkdag om 23:00 uur opnpo1

PAUW is de late night talkshow van BNNVARA met presentator Jeroen Pauw. Het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit het nieuws, live vanuit Amsterdam.

VOLG ONS

Pauw

Donnie over Pauw: 'Fokking mooi vond ik dat'

26 jun 2019
  •  
leestijd 1 minuut
Donnie en Jeroen
Rapper Donnie is een fenomeen. Of 'de fenomeen' zoals hij zelf zou zeggen. Begin dit seizoen was hij te gast in een speciale uitzending van Pauw. Als teamcaptain nam hij het met Hélène Hendriks en Jan Slagter op koningsdag op tegen Ellie Lust, Martijn Koning en Helga van Leur in onze speciale Koningsquiz. Nu laat Donnie weten, tegenover de Nieuwe Revu, dat hij behoorlijk zenuwachtig is geweest voor deze uitzending. Niet in de laatste plaats vanwege Jeroen Pauw.
Hij krijgt van de Nieuwe Revu het dilemma voorgeschoteld: Temptation Island of Pauw? 
"Pauw. Laatst zat ik er voor het eerst aan tafel. Fokking mooi vond ik dat. Ik volgde Pauw al in de tijd dat hij nog het nieuws deed met Loretta Schrijver. En nu zat ik er zelf. Ik zal je eerlijk zeggen: de eerste vijf minuten was ik doodzenuwachtig. Het was een heel nieuwe ervaring voor me, aanschuiven bij een primetime talkshow waar een miljoen mensen naar kijken. Maar het ging eigenlijk perfect."
"Buiten de camera is Pauw ook echt een topgozer," gaat hij verder. "Waarschijnlijk komt dat ook door hoe ik hem benaderde: “Hé, Pauw, gappie!” Dat vond hij mooi, hoor. Reality-tv vind ik niet zo boeiend. Het is toch elke keer hetzelfde recept. Dat heb ik na 55 keer wel een beetje gezien."
Sfeerbeeld BNNVARA programma's