Sfeerfoto van Pauw
Pauw
Pauw

Elke werkdag om 23:00 uur opnpo1

PAUW was de late night talkshow van BNNVARA met presentator Jeroen Pauw. Het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit het nieuws, live vanuit Amsterdam.
Pauw

De beste video's van het afgelopen seizoen Pauw

12 jul 2017
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
The Best of Pauw
‘En dan nog wat opvallend beeld van vandaag.’ Zo introduceerde Jeroen dagelijks de opvallendste, grappigste, pijnlijkste en mooiste video's van die dag. Elke uitzending schotelden we er een aantal voor. We selecteerden de beste filmpjes van het afgelopen seizoen voor u. Grappig, schokkend, droevig of anderszins opmerkelijk beeld, om de zomer mee door te komen.

Baudet over vrouwen

Thierry Baudet gaf aan het blad Quote een interview en het ging over vrouwen. Zoals altijd is Baudet uitgesproken...

Mountainbikers krijgen bezoek

Twee mountainbikers in Slowakije krijgen tijdens een fietstocht door de bossen verrassende concurrentie...

Justin Bieber in Nederland

Justin Bieber staat op Pinkpop. Een kledingwinkel in Rotterdam opende de vrijdag ervoor zijn deuren met alleen maar Bieber-kleding en zijn fans waren in groten getale aanwezig.

Het geheim van ouderdom

Feest bij de bekendste tweeling van België: Jeanne en Marcella Schollaert. Ze mochten 94 kaarsjes uitblazen, maar wat is hun geheime recept om samen zo oud te worden?

‘Weet wie je quotet’

Forum voor Democratie-voorman Thierry Baudet zit nog niet heel lang in de Kamer. Op deze dag kreeg hij een lesje 'weet wat je quotet'.

Moslima wil frietje

Op het YouTube-kanaal Bondgenoten wordt via sociale experimenten onderzocht hoe mensen omgaan met extreem gedrag. Hun eerste filmpje is gelijk een hit. Getest wordt hoe omstanders reageren op discriminatie van een moslima die een frietje wil bestellen.

Pelikaan

Bij een inbraak in de hoofdstedelijke dierentuin Artis is een pelikaan mishandeld. Het dier is later aan zijn verwondingen overleden. Stadszender AT5 neemt poolshoogte.

Stephen Colbert legt uit

Devin Nunes is degene die in Amerika de banden tussen de Russen en de Trump-campagne moet onderzoeken. Hij kwam in opspraak omdat hij ook in Trumps transitieteam zat. Klinkt allemaal heel ingewikkeld, maar gelukkig is daar Stephen Colbert die het allemaal uitlegt..

Ode aan Eberhard van der Laan

Nadat in januari bekend werd dat de Amsterdamse burgemeester Eberhard van der Laan ernstig ziek is, kwam filmmaker  Cláudio de Oliveira Marques op het idee om hem een hart onder de riem te steken. Met een team van productiehuis WeFilm maakte De Oliveira Marques de afgelopen maanden een ode aan de Amsterdamse burgemeester. In de video is te zien hoe verschillende Amsterdammers beloven voor zijn stad te blijven zorgen.

De waterpokken

Alle leerlingen van een basisschoolklas in Groningen hebben tegelijkertijd waterpokken opgelopen en dat komt precies op het moment dat de jaarlijkse schoolfoto moet worden genomen...

Wielrenner is de weg kwijt

Soms kan het flink mis gaan, bijvoorbeeld bij een wielerwedstrijd, de Ronde van California. Wielrenner Toms Skujins uit Letland verloor zijn evenwicht tijdens de afdaling, ging tegen de vlakte en was toen even volledig de weg kwijt...

Meer over dit onderwerp

Populair bij BNNVARA