Logo Pauw
PAUW was de late night talkshow van BNNVARA met presentator Jeroen Pauw. Het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit het nieuws, live vanuit Amsterdam.

De best bekeken gesprekken van het afgelopen seizoen

  •  
10-07-2019
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
173 keer bekeken
  •  
Best bekeken gesprekken
Het seizoen van Pauw is ten einde en dat betekent dat we de balans gaan opmaken. Te beginnen met een top 5 van de best bekeken gesprekken van het afgelopen seizoen. 

5. Danny Vera verovert Nederland met mega hit Roller Coaster

Danny Vera heeft na een lange carrière in Nederland zijn eerste grote hit te pakken. Hij speelde bij ons in de studio zijn single 'Roller Coaster'.

4. Karin Bloemen over haar jeugd

De jeugd van Karin Bloemen werd getekend door misbruik, mishandeling en angst. In haar autobiografie ‘Mijn ware verhaal’ vertelt de cabaretière over hoe zijzelf en haar zussen zijn misbruikt door haar stiefvader. Ze vertelt hoe ze zich ondanks deze traumatische ervaringen heeft los geworsteld en een artistieke carrière heeft opgebouwd.

3. EMDR: De oplossing voor mensen met een trauma

EMDR staat voor ‘Eye Movement Desensitization and Reprocessing’ en kan een doeltreffende therapie zijn voor mensen met een trauma. Het wordt steeds vaker gebruikt, zo ook door Nadine Baer, Alies van Herp en Luna de Waater. Zij zitten aan tafel met specialist Sjef Berendsen, psycholoog en bestuurslid van de EMDR-vereniging. Hoe werkt het en wat maakt het zo succesvol?

2. Yvon Jaspers heeft de regels niet overtreden

In de eerste uitzending van het seizoen gaf Yvon Jaspers bovenstaand interview aan tafel bij Jeroen. Het is meteen een van de meest besproken gesprekken van het seizoen geworden. De presentatrice vertelt dat ze de regels van het Commissariaat voor de Media niet heeft overtreden. Haar omroep KRO-NCRV is wel onvoldoende zorgvuldig geweest bij het beoordelen van haar nevenfuncties. 

1. Activisten 'Meat the Victims' in debat met varkensboeren

Half mei brak er een spannende week voor veehouders in heel Nederland aan.  Een congres van dierenactivisten in Amsterdam leidde tot een bezetting bij een varkensboer in Boxtel. Varkensboeren Willy Vos en Theo Vernooij zijn niet te spreken over dit soort acties en bang dat hun bedrijven weer belaagd worden.‘Meat the Victims’-actievoerders Jonathan en Alix schuiven aan om te vertellen waarom dit soort acties belangrijk zijn in Nederland. Dit debat is het best bekeken fragment van het afgelopen seizoen.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.