Logo Pauw
PAUW was de late night talkshow van BNNVARA met presentator Jeroen Pauw. Het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit het nieuws, live vanuit Amsterdam.

De 6 Tel Sell-klassiekers van Martijn Koning

  •  
03-05-2018
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
646 keer bekeken
  •  
Martijn Koning
Thuiswinkelbedrijf Tel Sell is terug op televisie! Tel Sell verwierf in de jaren negentig grote bekendheid met haar kenmerkende en vaak onbedoeld grappige infomercials met overdreven Amerikaans accent. Cabaretier Martijn Koning heeft vroeger zelf meerdere producten in huis gehaald. Aan tafel bij Jeroen presenteert hij een aantal klassiekers van vroeger en vertelt over de cultstatus die teleshopping sinds de jaren '90 heeft verworven.

De biostabiel

Een ketting met magnetische krachten, waardoor al je kwaaltjes weggaan; wie wil dat nou niet? "Ik ben zo godsgelukkig met 'm, ik doe hem echt nooit meer af!"

De Uroclub

Soms moet je even naar de wc, maar op de golfbaan kan dat niet zo gemakkelijk. Maar daar is gelukkig een oplossing voor, genaamd de Uroclub. En hij is nog door een uroloog ontworpen ook!

Total Sauna

Zelfs tijdens het telefoneren kan je lekker bijkomen in je eigen thuissauna. En als mensen langs komen, sta je helemaal niet voor lul. Amázing!

Easy Feet

De Easy Feet heeft meer dan 1.000 borstelharen die uw voet zachtjes masseren en tegelijkertijd uw voeten van boven en onder schoonmaken! Want bukken is natuurlijk veel te veel moeite. Martijn Koning heeft hem zelf ook!

Better Marriage Blanket

Je ligt lekker in bed met je geliefde, maar dan laat hij of zij ineens een wind en alle romantiek is als sneeuw voor de zon verdwenen. Gelukkig heeft Tel Sell daar ook een oplossing voor: de Better Marriage Blanket! In het leger gebruiken ze hem ook, tegen chemische aanvallen!

Tiddy Bear

De persoonlijke favoriet van Martijn Koning. We moeten allemaal een gordel dragen in de auto, maar dat ding zit niet altijd comfortabel. Sommige mensen kunnen nauwelijks ademen door hun autoriem, maar gelukkig is daar de Tiddy Bear!

Het hele fragment met Martijn Koning is hier terug te kijken!
Delen: