Sfeerfoto van Pauw
Pauw

Pauw

Elke werkdag om 23:00 uur opnpo1

PAUW was de late night talkshow van BNNVARA met presentator Jeroen Pauw. Het gesprek van de dag met de hoofdrolspelers uit het nieuws, live vanuit Amsterdam.
Pauw

Claudia de Breij - Deze Armen

26 jul 2018
  •  
leestijd 1 minuten
Claudia de Breij
Het voorbije seizoen zat wederom vol muzikale optredens. Wij zetten ze de komende weken allemaal nog eens op een rijtje - uiteenlopend van Remy van Kesteren met de grootste harp ter wereld, tot de drumshow van Cesar Zuiderwijk.
Eerst waren er de columns van Volkskrant-journalist Sylvia Witteman. Op haar thema’s werd de film Soof gebaseerd, en het vervolg op die film. En nu is er een musical. Claudia de Breij  schreef (samen met Ed Struijlaart en Peter ‘Bløf’ Slager) het nummer ‘Deze Armen’, het zogeheten '11 O'Clock Number' van deze musical. Het lied waarin alles samenkomt, waarin het thema (relatie versus ambitie) helder wordt. Claudia heeft ‘Deze Armen’ zelf ook opgenomen, het is haar nieuwste single en zij zong het in april live bij Pauw !
(PS: Deze week kreeg Claudia het nieuws te horen dat het zinnetje 'Mag ik dan bij jou' afkomstig uit haar gelijknamige nummer wordt opgenomen in de Dikke Van Dale !)