Sfeerfoto van Kinderen voor Kinderen
Kinderen voor Kinderen

Kinderen voor Kinderen

Al 40 jaar het populairste Koor van Nederland!zapp

Kom je naar de Grote Show in Ahoy op 25 en 26 oktober? 9 november is het concert op tv bij Zapp!

VOLG ONS

Kinderen voor Kinderen

Kooroverzicht van Kinderen voor Kinderen

Senna

Leeftijd: 10 jaar
Woonplaats: Hoofddorp
Hoeveelste jaar bij het koor: Tweede
Lievelingseten:
Oeh, lastige vraag, ik vind heel veel dingen lekker maar op dit moment sushi en pasta carbonara.
Vieste eten:
Bieten. Die vind ik zo vies, bleh!
Favoriete dier:
Een hond en een dolfijn, daar zou ik heel graag nog eens mee willen zwemmen.

Heb je zelf een huisdier?

Nee helaas. :( Ik zou heel graag een hond willen net als mijn opa en oma vroeger, daar speelde ik graag mee maar helaas is die nu overleden.

Favoriete Kinderen voor Kinderen-liedje:
Uhh... ik denk toch de Kinderen voor Kinderen Tune omdat het elk jaar weer de start is met het hele Koor.
Favoriete app:
TikTok, ik ben er dol op! Ik heb nu 1300 volgers maar wil er nog veel meer dus als je me nog niet volgt even doen (@Senna_kvk)! 
Favoriete game:
Ik game niet maar soms speel ik wel Just Dance met mijn broertje of zussen, als dat meetelt als gamen dan dus wel. ;)
Favoriete YouTuber:
Ik heb twee favorieten. Sowieso StukTV want om hun video’s kan ik altijd lekker lachen. Ook het YouTube-kanaal Yours Today vind ik leuk en dat komt doordat er elke week een andere BN'er is. Dus dat is elke week een verrassing.
Favoriete artiest: Oohh weer een lastige, ik vind heel veel artiesten leuk. In Nederland denk ik toch wel Davina Michelle, Lil Kleine, Maan en Tabitha. En van de wereld Beyoncé, Bruno Mars, Ariane Grande en natuurlijk Justin Bieber.
Favoriete film of serie:
Ik heb nu niet echt een favoriete film maar vroeger was sowieso Heartbeat mijn favoriete film ik heb deze echt 1.000 keer gezien. Maar nu vind ik Raising the Bar een van de leukste. En mijn series zijn Henry Danger, Brugklas, Wie is de mol, The Voice of Holland en DanSing.
Favoriete boek:
Dat weet ik gelijk, dat is namelijk Omgeruild. Ik vind het een heel mooi verhaal want het gaat over twee meisjes die omgeruild zijn tijdens hun geboorte. Er staan geen plaatjes bij in het boek dat vind ik juist leuk omdat ik dan lekker zelf mijn eigen fantasie kan gebruiken.
Favoriete emoji:

Favoriete schoolvak:
Tsja... als gym ook meetelt zeker weten gym maar anders rekenen. Maar ja het blijft altijd gewoon school. ;)
Stomste schoolvak:
Geschiedenis en aardrijkskunde echt pfff...
Wat vind jij gruwelijk eng?
Ik vind alle clowns gruwelijk eng.
Wat neem je mee naar een onbewoond eiland?
Mijn familie en vrienden, lekker veel eten en drinken.
Wat doe je het liefst in de pauze op school?
Lekker veel kletsen met vrienden, meestal doen we dan gekke challenges of we praten opeens plat Amsterdams tegen elkaar. En qua sport meestal voetbal of hockey met z'n allen.
Heb je broers of zussen?
Ik heb één broertje (Liam) en twee grote zussen (Sherida en Kelsey) mijn broertje Liam is zes jaar en zit op golfen. Hij kan het super goed en ben erg trots op hem. Mijn oudste zus heet Sherida en net als ik houdt ze heel veel van dansen. Verder zit zij ook op korfbal en dat kan ze als de beste. Mijn andere zus Kelsey werkt in een heel bekend restaurant en ze is mijn beste maatje om een leuke film mee te kijken.
Wat doe je het liefste in je vrije tijd?
Naar de skatebaan om nieuwe stunts te leren. En dansen, zingen en knutselen... en natuurlijk afspreken met mijn vriendinnen.
Als je moet kiezen: zingen of dansen? Dansen nee oww ik kan echt niet kiezen. Aan de ene kant zingen omdat ik al vanaf kleins af aan zing met mijn vader en zijn gitaar maar aan de andere kant dansen. Dit doe ik al mijn hele leven en ik kan niet zonder.
Speel je een instrument?
Een piepklein beetje één liedje op de gitaar. En op de piano oefen ik want ik wil daar wel beter in worden.
Doe je aan een sport?
Jazeker, ik dans heel veel, zit op zangles en verder voetbal ik gewoon voor de lol met mijn vrienden.
Wat wil je later worden?
Het lijkt me heel leuk om danseres te worden of zangeres. Verder zou ik heel graag in films willen spelen of meedoen in het theater. Dansjuf lijkt me ook super leuk. Kortom alles wat te maken heeft met muziek en dans.
Waar schaam je je het meest voor wat je ouders doen?
Soms vind ik het wel leuk maar mijn vader gaat altijd helemaal los op de beat en dan denk ik echt: pap, alsjeblieft niet! En mijn moeder ruimt mijn kamer op, dat is lief bedoeld maar dan weet ik niet meer waar ik alles kan vinden en dan denk ik: mam, waarom nu?!
Wat is het stomste dat je thuis moet doen?
Mijn kamer opruimen want dan kom ik weer spullen tegen waarvan ik niet weet wat ik ermee moet, maar ik vind het dan toch zonde om weg te doen. Verder vind ik het wel leuk om mijn kamer te veranderen.
Als jij de baas was van Nederland, wat zou je dan veranderen? 
Pff heel moeilijk, lijkt me zo moeilijk om de baas te zijn! Nog meer opkomen tegen pesten en laten zien dat iedereen gelijk is.
Waar heb je het meeste zin in dit KvK-jaar?
Ik denk om weer allemaal nieuwe vrienden te maken en natuurlijk de optredens en clipopnames. Ook is het een bijzonder jaar, namelijk het 40e jaar dat Kinderen voor Kinderen bestaat en ik ben benieuwd watvoor leuks we dit jaar allemaal gaan meemaken.
Sfeerbeeld BNNVARA programma's