Sfeerfoto van Kassa
Kassa
Kassa

Elke zaterdag om 19:05 opnpo1

Het consumentenplatform van BNNVARA met Vraag & Beantwoord, dossiers en het laatste nieuws. Bekijk actuele onderwerpen en uitzending gemist online!
Kassa

Veelgestelde vragen

Inloggen en registreren

Waarom moet ik registreren en inloggen?
Het lidmaatschap van de Kassa-site is vrijblijvend en kosteloos. De privacy van je gegevens is gewaarborgd. Omdat iedereen moet registreren is Vraag & Beantwoord veiliger tegen ongewenste reacties en spam. Door te registreren kan je niet alleen reacties en vragen op Vraag & Beantwoord lezen, maar ook vragen stellen en vragen beantwoorden.
Hoe kan ik me registreren?
Bij het registeren kies je een gebruikersnaam en een wachtwoord en moet je een (geldig) e-mailadres invullen. Na het registreren ontvang je een email ter bevestiging. Je moet dan eerst de bevestigingslink in de email aanklikken om in te kunnen loggen. Registreren kan op deze pagina . Let op! Het registreren staat compleet los van het aanmelden voor de nieuwsbrief.
Hoe kan ik inloggen?
In de menubalk staat ‘Inloggen’. Wanneer je daarop klikt, kom je op  deze pagina  terecht en kan je inloggen met je gebruikersnaam en wachtwoord.
Ik ben mijn gebruikersnaam en/of wachtwoord vergeten. Waar kan ik deze opvragen?
Op deze pagina kan je jouw gebruikersnaam en wachtwoord opvragen per mail.
Hoe kan ik mijn gegevens wijzigen?
Nadat je bent ingelogd, zie je rechts in de menubalk je profielfoto (als je geen profielfoto hebt, zie je de eerste twee letters van je gebruikersnaam). Klik daar op, en klik vervolgens op ‘Bewerk profiel’.
Hoe kan ik mijn profielfoto wijzigen?
Nadat je bent ingelogd, zie je rechts in de menubalk de eerste twee letters van je gebruikersnaam. Dat is je tijdelijke profielfoto. Klik daar op, en ga vervolgens naar ‘Bewerk profiel’. Onder ‘Extra informatie’ kan je een profielfoto uploaden.

Vraag & Beantwoord

Hoe stel ik een vraag?
Nadat je bent ingelogd en naar ‘Vraag & Beantwoord’ gaat, zie je een witte balk waar je jouw vraag in kan typen. Wanneer je de vraag getypt hebt, en op ‘Plaats’ klikt, moet je de vraag toelichten. Bij de volgende stappen kan je een afbeelding toevoegen en een categorie kiezen.
Hoe beantwoord ik een vraag?
Heb je een vraag gevonden waar je het antwoord op kan geven? Klik op de vraag en je ziet meteen een tekstvak waar je jouw antwoord in kan typen. Het is mogelijk om een afbeelding toe te voegen, mits die te maken heeft met je antwoord.

Programma’s

Waar kan ik de tv-uitzending bekijken?
Op de gemist-pagina  staan de afleveringen en fragmenten op datum gesorteerd. Per aflevering of fragment zie je een afbeelding, titel en datum. Ook staat er bij of het om een fragment (bijvoorbeeld de Prijspakker) of om een hele aflevering gaat.

Website

Hoe kan ik contact opnemen met Kassa?
Via de contactformulieren op onze website kan je contact opnemen met Kassa. Klik hier  om naar de contact-pagina te gaan. Kies daar of de vraag voor de tv-redactie of webredactie is en vul vervolgens het formulier in.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!