Kassa

zorgtoeslag

Geplaatst door: miep18j op: 06-06-2012 12:14
Helaas is het onze dochter ook overkomen dat zij via deze site haar zorgtoeslag heeft aangevraag. En kwam er nu ook achter dat de kosten dus van haar rekening afgaan. Als jongeren moet je steeds meer zelf regelen en helaas zijn er bedrijven die hier misbruik van maken. Heel bewust is de misleidende naam van zorgtoeslag.nl gebruikt. Er wordt namelijk nergens gemeld dat aanvraag via de echte belastingdienst net zoveel werk is voor de consument en wél gratis is. Dus inderdaad betalen voor diensten die zelf ook kan. En iedereen met een zaterdagbaan heeft een DigiD, dat excuus is ook een leugen. Het zou sowieso logisch en minder fraude gevoelig zijn als alleen de belastingdienst de domeinnaam zorgtoeslag.nl zou mogen gebruiken. Omdat zij deze diensten en vergoedingen uitkeren.
Reactie door tot15karakters op 06-06-2012 12:45
Beter lezen, het is duidelijk te zien dat ze alleen maar bemiddelen en volgend jaar via de echte site van belastingdienst aanvragen. Als je het even snel doet krijg je dit soort fouten en ook de visa aanvragen en USA inschrijvingen gaan op deze manier vaak in de fout.
Reactie door sonjaatje op 06-06-2012 13:00
Goede les voor je dochter dat zij in het vervolg beter moet lezen. Als een toeslag door de belastingdienst wordt uitbetaald moet je ook gewoon naar de site van de belastingdienst gaan, lijkt mij logisch.
Reactie door ultraglide1998 op 07-06-2012 11:05
Ook als jongere moet je gewoon logisch nadenken. Als je te maken hebt met de Belastingdienst ga je naar de site van de Belastingdienst en niet naar een obscure site van een "dienstverlener ". Diensten kosten per definitie geld. Volgende keer moet uw dochter dus eerst denken en dan doen.
Reactie door timfelix op 07-06-2012 23:14
Er staat duidelijk dat de website een intermediair is en dat het dus niet direct via de belasting gaat. Als je van de overheid geld wilt, of iets anders, let er dan altijd op dat het betreffende logo van het ministerie op de site staat. Eigenlijk zou zorgtoeslag.nl gekocht moeten worden door de overheid, maar dat is helaas niet zo.
Reactie door miep18j op 13-06-2012 14:22
Alle tips om beter te lezen hadden we zelf al door. Ik blijf er echter bij dat zorgtoeslag.nl gelijkend is aan toeslagen.nl alleen is dat wel de officiele site. Dus misleidend.
Reactie door mamsie1234 op 08-03-2013 09:57
je dochter is dus niet de enige die deze fout maakt. zoonlief volgde ook onwetend de 123stappen. inderdaad zal ie hier van leren, maar ik ben het met jou eens dat zulke advertenties niet op internet thuis horen. dat zulke personen dat straffeloos mogen doen is niet normaal. dat er bedrijven zijn die op deze manier hun geld willen verdienen!!!!! ik wil ze nu zeker niet meer voor wat voor klus dan ook inschakelen!!!!!!

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!