Kassa

Ziggo haalt geld van rekening voor gratis eredivise live

Geplaatst door: onno71 op: 31-10-2011 21:19
Ziggo haalt per automatische incasso geld van je rekening voor het gebruik van de telegraaf actie 2 maanden gratis eredivisie live !! Na een telefoontje moet ik gaan afwachten of het met de volgende rekening verrekend word en anders moet ik weer bellen omdat ze het dan handmatig willen gaan doen. Voor iedereen die nooit zijn ziggo rekening inkijkt is dit mooi "kassa " ! :)
Reactie door mastag op 31-10-2011 22:35
2 maanden gratis betekend voor einde van de 1e maand opzeggen, dan kun je de 2e maand nog gratis kijken en vervalt het "gratis" abonnement. Anders automatische verlenging met steeds een maand. mastag
Reactie door nbw op 01-11-2011 03:21
Totale onzin mastag. 2 maanden gratis is wat het zegt. Je hebt het 2 maanden bekeken en je wenst geen abonnement of vervolg. Echter dan volgt de Ziggo-methode incluis goedkeuring van de Telegraaf. Geld wordt van je rekening gehaald. En ben je zo stom dit terug te laten boeken door je bank heb je niets meer ineens.Alle diensten weigeren omdat terugboeken van een onterechte incasso niet bij Ziggo past. Men blokkert tv/internet/telefonie met een interne code en je kunt woedend worden en je kunt klantenservice bellen en je kunt doodvallen. Bij ziggo helpt niets anders dan eerst betalen en dan pas helpen. Tenzij je je rechtshulp inschakeld. Duurt ff maar je krijgt altijd op alle fronten gelijk met excuses van echte Ziggo-mensen en dan ineens werkt het allemaal weer. Bij ziggo-top lacht men zich een kwarteleitje op een bedje van garnalenmousse.
Reactie door mastag op 01-11-2011 20:20
@NBW, . 2 maanden gratis krijg je ook echt, alleen dien je 1 maand voor het einde van die 2e maand op te zeggen anders heb je een abo (per maand opzegbaar). Je dient iedere Ziggo dienst 1 volle kalendermaand vtv op te zeggen dus ook die van Eredivisie live en ook die van de 2 maanden gratis kijken. Als je de twee maanden uitkijkt heb je niet tijdig opgezegd en zit je er een maand extra aan vast.. Ik heb voor mijn werk dagelijks contact met Ziggo (klanten) en bij ons schrijven ze in de agenda dat ze de klant na een kleine 4 weken even moeten bellen om hem te vragen ; doorgaan of tijdig opzeggen, dus geen onzin!!!! Mastag
Reactie door nbw op 02-11-2011 03:18
Wat je schetst is in in strijd met simpele wetgeving. Het mag gewoon niet. Maar voor de duidelijkheid. Stel je mag 2 maanden gratis de krant lezen . Echter omdat je na 1 maand niet opgezegd hebt moet je betalen . Dat zou bizar zijn en nooit gebeuren. Maar bij ziggo kan het gewoon en er is geen overheid die daar eens een inval doet. Ziggo is een gedrocht.
Reactie door lammi op 02-11-2011 13:33
Quote: mastag schreef op maandag 31 okt 2011, 22:35: 2 maanden gratis betekend voor einde van de 1e maand opzeggen, dan kun je de 2e maand nog gratis kijken en vervalt het "gratis" abonnement. Anders automatische verlenging met steeds een maand. mastageinde Quote Hier is geen speld tussen te krijgen, klopt precies. Doe het ook altijd zo en dat gaat heel goed.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!