Kassa

Vodafone

Geplaatst door: archont op: 02-01-2011 09:45
Beste, Vodafone zou per 1 januari weer abonnementen hebben die per seconde afgerekend kunnen worden. Hiermee hebben ze veel publiciteit gepareerd en 'jullie' van de nek gehouden. Ik zie hier vooralsnog niets van op hun website. Ik heb me vooraf proberen te laten informeren over de vorm van en de kosten voor dit abonnement omdat mijn abonnement afloopt op 3 januari. Als ik niet tijdig beslis zit ik weer een maand extra vast aan mijn huidige contract. Ik heb een mail terug ontvangen op 27 december dat er niets bekend was van de nieuwe abonnementsvorm en tarieven en dat ze me niet verder kunnen helpen. Ik vind dat werkelijk bizar! Met vriendelijke groeten, Adrik
Reactie door sonjaatje op 02-01-2011 17:11
Het is te hopen dat ze weer gewoon per sec gaan afrekenen want mijn abo loopt af in Juli, en is dat niet het geval dan zijn ze mij als klant kwijt.
Reactie door marcor81 op 15-01-2011 20:15
Vodafone heeft ons wat langer laten wachten op deze abonnementen. Alleen heb je alleen abonnementen met minuten... Dus wil je meer dan is het blox bijkopen of los betalen! Voor de rest is het of betalen per minuut, of abonnementen worden duurder en wel per seconde. Hoe dan ook zullen ze het duurder maken. En de parkeertarieven zijn laatst ook weer bij de politiek langsgekomen. Parkeergarage: 1uur 1minuut = 2 uur betalen Parkeerautomaat, gok maar hoeveel er in moet, te laat en je hebt een extra belasting (boete) te vroeg en je hebt betaald voor iets wat je niet gebruikt.... Afvalstoffenheffing, wist je dat je 3VE´s (Vervuileenheden) betaald als je met zijn 2en woont en je er ook 3 betaald als je met zijn drieën woont?!! etc etc..... De overheid geeft de bedrijven een goed voorbeeld!

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!