Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

uiensmaak blijft achter

Geplaatst door: gallito op: 09-11-2009 16:59
Na het snijden van uien blijft aan de plank of het mes een smaak van uien hangen, waardoor het volgende product onbedoeld ook naar uien smaakt. Dit kunt u verhelpen door het mes en de plank schoon te spoelen met koud water, dan boenen met handzeep uit een pompje (het mes gewoon tussen duim en wijsvinger inwrijven met de zeep) en weer goed naspoelen met koud water. Weg is de geur en de (na)smaak.
Reactie door wimmi20 op 06-02-2012 22:51
Gewoon een glazen snijplank kopen. Dat uiengeur aan een mes blijft hangen is onzin. Gewoon heet afwassen. En wat is er zo bijzonder aan de tip dat de uiengeur van een mes afgaat als je het afwast?

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!