Kassa

Timogel en andere middelen voor glaucoom

Geplaatst door: theathea op: 16-09-2015 12:32
Dit medicijn kreeg ik voor 1 jaar terug voorgeschreven, na het lezen van de bijsluiter gingen mijn nek haren overeind staan, temeer mijn zus met de zelfde aandoening al menig operatie heeft ondergaan en medicijnen heeft gebruikt is zij met het zicht steeds verder achteruit gegaan, hielp het ene medicijn niet werd haar weer een ander medicijn voor geschoteld met allemaal verschrikkelijk bijwerkingen, verschil tussen haar en mij is dat zij alle medicijnen trouw gebruikte met een slechte afloop... De oogarts veegde al mijn bezwaren van tafel en werd irriteerde zich aan mijn vragen, kreeg van hem nog mee, als dit niet werkt, proberen we gewoon een ander merk, Weet een ding ik zie nog steeds even scherp zonder die troep, wil U dan graag deze tip mee geven. TIP... Karin Hogenboom kan U veel tips geven. i.v.m palmeren en veel andere oefeningen die heel goed werken, ook een gaatjesbril kan misschien een uitkomst bieden....hoop dat U hier iets mee kunt
Reactie door aurora1 op 17-09-2015 00:00
Wel dure, en naar mijn indruk vrij zweverige cursussen. Ik lees nergens dat ze medisch opgeleid is w.b. oogheelkunde o.i.d, maar uitgaat van dat ze zelf 30 jaar brildragend geweest is. Daar wordt dan niet bij vermeld hoe sterk haar glazen waren.
Reactie door tijger1 op 17-09-2015 17:46
Overstappen van een horkerige oogarts naar een kwakzalver vind ik niet echt aanbevelenswaardig.
Reactie door reflecs op 18-09-2015 20:50
.....TIP... Karin Hogenboom kan U veel tips geven..... Mijn tip: ga alstublieft niet in op de "[url=http://volzicht.nl/de-volzichtmethode/: tips"[/url: van deze mevrouw: ...Door het volop eten van eieren, dierlijke producten en dierlijk vet, het trekken van beestenbottenbouillon en het nuttigen van rauwe, volle melkproducten krijgen we de voedingsstoffen binnen die onze ogen zo hard nodig hebben... Iedere oogarts kan u vertellen welke voedingsstoffen WEL van belang zijn.
Reactie door tijger1 op 18-09-2015 21:35
Oftewel worteltjes.
Reactie door reflecs op 19-09-2015 16:09
Voor diegene die informatie zoekt die wél betrouwbaar is, is er voldoende te vinden. B.v. klik en klik klik klik

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!