Kassa

Telefoongids opzeggen en zonodig gratis terugsturen

Geplaatst door: haya op: 04-04-2010 10:27
N.a.v. de uitzending van zaterag 3 april meteen op zoek gegaan naar de beloofde 4-keer-klikken-link om de papieren Telefoongids op te zeggen. Viel niet mee, maar toch gevonden: http://over.detelefoongids.nl/klantenservice.html. Rechts staat de link "Afmelden papieren gids". Ben benieuwd of ze er wat mee doen, want ieder jaar dumpt de bezorger dezelfde hoge stapel gidsen onderaan de trap. Daarom een tip voor iedereen die de gids ondanks de afmelding blijft ontvangen. Pak de stapel gidsen feestelijk in en stuur hem gratis / op kosten van De Telefoongids retour naar: De Telefoongids (distributie) Antwoordnummer 46490 1060 WD Amsterdam
Reactie door scribbler op 04-04-2010 12:00
Absurd dat je je geslacht, voor- en achternaam, telefoonnummer plus mobiele nummer en emailadres in moet vullen om je af te melden van de telefoongids-spam! De gidsen worden nooit op naam bezorgd en mijn telefoonnummers en geslacht staan niet op mijn voordeur. Bij afmelden emailsspam hoef ik ook niet zoveel info in te vullen. Als je het formulier hebt ingevuld, krijg je een bevestigingsemail met de volgende tekst: " Denk aan het milieu voordat u deze e-mail uitprint." LOL!
Reactie door gertnl op 15-05-2010 15:07
Alleen het afmelden helpt niet!!!! Heb op 4-4-2010 me afgemeld een een bevestiging gekregen. Kreeg net dat nutteloze pak papier weer in mijn bus!!!!
Reactie door haarlemsmeisje op 19-07-2011 16:03
Na de uitzending me gelijk afgemeld. En hoppa 2 maanden later een telefoongids op de deurmat. Gelijk nog een keer gedaan en ja hoor ook 2 weken geleden had ik weer een telefoongids ontvangen. Nu voor de derde keer me afgemeld. Nu maar weer afwachten tot volgend jaar of ik er weer een krijg.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!