Kassa

Teakpaleis te Beringe

Geplaatst door: droop1 op: 11-01-2011 18:32
In mei 2010 zag ik mooie teakhouten eettafel stoelen staan op internet bij het "Teakpaleis" in Beringe. Andere bedrijven hadden ze ook wel maar een stuk duurder, die van mij kosten €70,-. Aangezien wij beide werken en geen kinderen hebben vonden we dit een mooie gelegenheid om daarvoor te gaan want we zouden er toch maar zelden op zitten. Ze werden gebracht en vertelde toen nog even dat ik € 50,- aan bestelkosten voor het brengen moest betalen, ik had weinig keus dus dat gedaan. Dit weekend hadden we wat volwassen mensen over de vloer dus de stoelen werden in gebruik genomen. Iedereen die op een stoel ging zitten hoorde een kraak. Conclusie alle verbindingen waren los gelaten. Nu had ik dat al eerder gezien bij een stoel en heb die zelf gerepareerd met het idee kan een keertje gebeuren. Zondag 8 januari onmiddellijk een mailtje met het probleem verstuurd. Ik kreeg het volgende als antwoord: - met deze stoelen zijn er nog nooit problemen geweest, anders had ik ze niet in de collectie. - U krijgt geen geld terug. - Breng ze maar naar hier dan lijm ik ze wel. - Stuur wat foto's dan kan ik zien wat er aan de hand is. - Dit kan alleen gebeuren als je op twee poten zit. Inmiddels foto's opgestuurd gemeld dat ik vanuit Rotterdam die stoelen niet naar Beringe ga brengen. Ze kunnen niet in mijn auto dus ik moet twee keer een bestelbus huren. Door ziekte rijd ik ook dat hele stuk niet. Volgens mij valt dit allemaal onder garantie. Ik heb zelf voorgesteld om ze dan bij mij te komen lijmen, 6 stoelen moet geen probleem zijn lijkt me. Heel raar ik heb de hele dag nog geen email of telefoon gezien of gehoord.
Reactie door droop1 op 11-01-2011 21:52
Quote: droop1 schreef op dinsdag 11 jan 2011, 18:32: In mei 2010 zag ik mooie teakhouten eettafel stoelen staan op internet bij het "Teakpaleis" in Beringe. Andere bedrijven hadden ze ook wel maar een stuk duurder, die van mij kosten €70,-. Aangezien wij beide werken en geen kinderen hebben vonden we dit een mooie gelegenheid om daarvoor te gaan want we zouden er toch maar zelden op zitten. Ze werden gebracht en vertelde toen nog even dat ik € 50,- aan bestelkosten voor het brengen moest betalen, ik had weinig keus dus dat gedaan. Dit weekend hadden we wat volwassen mensen over de vloer dus de stoelen werden in gebruik genomen. Iedereen die op een stoel ging zitten hoorde een kraak. Conclusie alle verbindingen waren los gelaten. Nu had ik dat al eerder gezien bij een stoel en heb die zelf gerepareerd met het idee kan een keertje gebeuren. Zondag 8 januari onmiddellijk een mailtje met het probleem verstuurd. Ik kreeg het volgende als antwoord: - met deze stoelen zijn er nog nooit problemen geweest, anders had ik ze niet in de collectie. - U krijgt geen geld terug. - Breng ze maar naar hier dan lijm ik ze wel. - Stuur wat foto's dan kan ik zien wat er aan de hand is. - Dit kan alleen gebeuren als je op twee poten zit. Inmiddels foto's opgestuurd gemeld dat ik vanuit Rotterdam die stoelen niet naar Beringe ga brengen. Ze kunnen niet in mijn auto dus ik moet twee keer een bestelbus huren. Door ziekte rijd ik ook dat hele stuk niet. Volgens mij valt dit allemaal onder garantie. Ik heb zelf voorgesteld om ze dan bij mij te komen lijmen, 6 stoelen moet geen probleem zijn lijkt me. Heel raar ik heb de hele dag nog geen email of telefoon gezien of gehoord.einde Quote [url=http://teakpaleis.nl: Je tekst hier...[/url:
Reactie door sonjaatje op 11-01-2011 23:24
Heb je ze in hun winkel gekocht of via internet. Ik zie niet dat je via de site kunt bestellen. Wat een grote hoeveelheid taalfouten in de site zeg, en de algemene voorwaarden kun je ook niet aanklikken. Wel staat er dat voor het bezorgen betaald moet worden (max 100 euro).
Reactie door redacteur op 20-01-2011 09:55
Onze rubriek [url=http://kassa.vara.nl/vraag-beantwoord/: Vraag & Beantwoord[/url: is bedoeld voor consumentenvragen. Tips willen wij alleen voorbehouden voor consumtentips. Alvast bedankt. De redactie

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!