Kassa

snoeien??

Geplaatst door: mhofman op: 12-03-2011 13:57
Heb je een tuin maar weet je niet welke boom/struik/plant wanneer gesnoeid moet worden? Kijk dan naar wat de plantsoenendienst in je gemeente doet.Wanneer die bv rozen en bomen gaan snoeien is het de tijd ervoor.
Reactie door ~*natascha*~ op 17-03-2011 13:19
of je zoekt het even op via Google ;-)
Reactie door wim brom op 17-03-2011 13:46
Hoi Hoi Voordat ik ga snoeien, dat is voor mij half maart,voor dat de vogels er een nestje in gaan maken,want die wil je toch niet storen!
Reactie door defries op 18-03-2011 14:43
De waarde van de tip trek ik in twijfel. Bij gemeentes is het in de regel een kwestie van geld en zal men zelden op verschillende momenten een 'tuinman' langs sturen. Hier te lande werd er enige tijd geleden met de kettingzaag gesnoeid. Toen ik de verantwoordelijk ambtenaar er op aansprak, kreeg ik inderdaad als antwoord dat het een budgettaire zaak was: snel resultaat en hoe het er uit ziet is kennelijk niet van belang.
Reactie door mhofman op 18-03-2011 17:15
Hier bij mij ook met kettingzaag aan de gang maar dan om een boom weg te halen die dood was.Weet niet wat erbij jullie gebeurt en wat er staat.Maar struiken en rozen die er hier staan halen ze echt niet met een kettingzaag weg.Ok bezuinigen maar wat er hier staat word goed onderhouden.Hangt dus af waar je woont.?En mijn tip is voor mensen die niet weten wanneer je iets moet snoeien,Heb je geen groene vingers maar wel een tuin heb je er misschien iets aan.Groet mhofman

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!