Kassa

Roundup linked to Parkinson

Geplaatst door: noortt-j op: 21-04-2012 11:15
April 20, 2012 Alarming new research published in the journal Neurotoxicology and Teratology supports the emerging connection between glyphosate, the active ingredient in Roundup herbicide, and neurodegenerative conditions such as Parkinson’s disease and Parkinsonian disorders http://www.infowars.com/roundup-herbicide-linked-to-parkinsons-related-brain-damage/ greenmedinfo.com Op bovenstaande link kan men lezen over de nieuwe bevindingen van de schadelijke chemicaliën over het onkruid product Roundup. Dit is erg belangrijk nieuws, omdat het nu weer bewezen is hoe chemisch en schadelijk Roundup voor de mens is. Al in kleine hoeveelheden is het schadelijk. Ik stuur jullie deze link, vanwege een eerdere uitzending waarin jullie dit product hadden besproken.
Reactie door festinger op 23-04-2012 03:37
Vind het een mooie tip, maar o zo zinloos. Na massaal van winstgevende afzet van het product blijkt ineens dat het toch niet zo mensvriendelijk is. En met al de kennis van de winstmakende verkopers blijkt het achteraf tegen te zitten. Megabedrijven verkochten het product gewoon legaal . En wij kochten het massaal .Ik kan maar 1 conclusie trekken als consument. Achteraf had ik beter niets kunnen kopen want producenten zijn nooit betrouwbaar.
Reactie door tot15karakters op 28-04-2012 21:27
Azijn maar dan nog liever de goedkope schoonmaak azijn werkt vrijwel hetzelfde maar veel milieu vriendelijker. Geloof nooit mooie verhalen van grote merken en kijk eerst of er geen huis middeltjes zijn die vaak beter, goedkoper en veiliger zijn.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!