Kassa

prijsverhoging Ziggo extra zender pakketten

Geplaatst door: tdehond op: 03-07-2011 18:38
Tv extra zenders pakket wordt fors duurder. tv totaal digitaal ( 9.95) verdwijnt. * Alles-in-1, Internet Plus en Office Basis-abonnees betalen voor TV Plus en TV Extra resp. € 8 ipv € 24,95 en € 13 ipv € 29,95 p/mnd. TV N.B. Ziggo abonnees met TV Plus en TV Extra krijgen in september, oktober en november 2011 een speciale kennismakingskorting op het voor hen geselecteerde abonnement (op basis van het huidige pakket) . Wijzig je tijdens deze periode je abonnement, dan vervalt de kennismakingskorting op het nieuwe TV-abonnement.
Reactie door broekie123 op 03-07-2011 22:51
Ik ben sinds 2006 lid van Ziggo en heb ook een aanbieding gehad. Heb al een alles in een plus pakket maar heb nog geen interactieve hd recorder . Nu kan ik deze samen met de aanbieding krijgen voor 199 euro. Maar op de website van Ziggo staat dezelfde aanbieding maar dan voor nieuwe leden voor 99 euro.???? Heb contact gehad met ziggo en krijg als antwoord dat ik er toch niks aan kan doen. Doe ik niks betaal ik 3 euro extra per maand voor een recorder die ik niet heb,en zenders die ik niet in hd kan ontvangen, anders moet ik er een aanschaffen voor 199 euro want die van 99 euro krijg ik niet. Ziggo is dus blijkbaar niet erg blij met zijn VASTE klanten.
Reactie door nbw op 04-07-2011 03:10
Heb soortgelijk geklaagd bij Ziggo. Voor vaste klanten hebben we andere aantrekkelijke aanbiedingen. Op weerwoord moet ik nog steeds wachten dat ik als vaste klant bijna 500 euro voor een apparaat moet neertellen terwijl een nieuwe klant dit voor 1vijfde aangeboden krijgt is schandalig. En alle abonnees worden langzaam maar zeker meegezogen in de nieuwe standaard. Namelijk digitale tv. Met een drogreden worden heel veel anologe tv kijkers uitgekleed. Maar het mag allermaal, want op papier is het een vrije markt met rijkelijke keuzes . Nou probeer maar eens consumentengericht over te stappen . Dat is allereerst heel moeilijk met callcentra ertussen en de bekrompen nederlandse markt is zo ingedeeld dat de alternatieven exact hetzelfde doen. We zijn 1 EU en in medelidmaat Polen bijvoorbeeld mag en kan ik niet voor 10 euro per maand internet/bellen/tv afsluiten. Voor 2 euro extra krijg ik naast Polska zenders hetzelfde pakket van Ziggo standaard digitaal. Maar dat mag niet. Dichterbij .Denemarken is duur net als Duitsland.Echter in Belgenland bespaar je 20 % op de abonnementen. Vrije markt!!!??? Nee machtsmisbruik.
Reactie door vatoslocos op 09-07-2011 06:58
dreambox aanschaffen is de oplossing,gewoon via de satelliet kijken. ff card sharen( mag wel niet, haha)yeah right en de zon gaat ook voor niks op. dat zal die kabel maatschappijen leren!! uitzuigers en grote machts misbruikers zijn het. weg met die graai cultuur in NL.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!