Kassa

pc op snelheid houden

Geplaatst door: alarm1233 op: 24-01-2012 12:40
word je pc erg traag na veel op het internet gesurfd te hebben? een simpel onderhoud kan veel doen,defragmentatie, schijfopruiming,tijdelijke bestanden verwijderen, een cc cleaner laten lopen en een qbit advanced system care maken je pc zogoed als nieuw! download cc cleaner hier gratis voor advanced system care gratis [url=http://www.iobit.com/advancedsystemcareper.html: klik hier..[/url: download cc cleaner hier gratis
Reactie door reacteur op 31-01-2012 12:00
Dit lijkt wel heel erg veel op een reclame boodschap. het slaat trouwens nergens op, want.............................ik heb ze zelf vaak genoeg geprobeerd, hoor, maar..... Die clean software doet helemaal niets, het maakt wel je computer uiteindelijk veel trager omdat je hele systeem onder beheer staat van deze meestal zware software. Ook nu in 2012 moet ik nog steeds handmatig cleanen, want als je een programma verwijdert via je configuratiescherm of door uninstall blijven in Program files nog steeds mappen staan onder de naam ( zij het leeg ) van de verwijderde software. Ik praat dan nog niet eens over het register waar de sleutels nog steeds staan. Probeer maar eens Nero uit je register te halen, dat moet echt handmatig. Dit los je echt niet op met ingrijpende cleaning software. Als ik een programma verwijder, dan controleer ik program files èn het register en verwijder de overbodige bestanden zelf.
Reactie door nico1096 op 31-01-2012 12:25
@reacteur Wanneer er bij Uninstall c.q. Verwijderen bestanden / Mappen blijven staan, dan gebruik ik Unlocker. Werkt prefect!.
Reactie door zijlijn op 31-01-2012 13:20
Door al die goedbedoelde adviezen zie ik door het bos de bomen niet meer.Ik gebruik programma's die door Seniorweb worden aanbevolen o.a. Ccleaner,Glary utilities en heb er vrede mee.
Reactie door gossy op 31-01-2012 13:40
Al die tooltjes die je kan gebruiken om je PC net zo te laten lopen als bij de schone Installatie werken echt niet. Ik heb er al zoveel geprobeert maar een echt zichtbaar resultaat heb ik nog niet echt gezien. (ook die tooltjes die door de vakbladen worden aanbevolen (met CC cleander moet je trouwens uit kijken want die halen soms bestanden weg die wel nodig zijn voor je PC Er wordt wel het 1 en ander wat niet meer nodig is opgeruimt en netjes gedefragmenteerd of wat dan ook. Maar dit heeft toch echt niet geleid tot een snellere PC. Ik zorg er steeds voor dat ik alles netjes opruim ik zorg dat lege mappen, register sleutels die niet meer worden gebruikt verwijdert zijn maar dit voorkomt het langzamer worden niet echt,. Het enige wat echt werkt is opnieuw installeren ( is wel het meest werk want je moet dan wel weer al de programma's die je ECHT nodig hebt weer opnieuw installeren) Wat ook werkt is alleen dat er opzetten wat gebruikt wordt en verder niets downloaden, want hoe minder er op hoe sneller je PC blijft. Die ervaring heb ik dan
Reactie door aragon op 31-01-2012 13:59
@reacteur, Om een programma goed te verwijderen, kun je het beste Revo Uninstaller gebruiken. Hiermee verwijder je zelfs de hardnekkigste programma's zoals Nero of Norton, omdat Revo ook gelijk het register kan schoonmaken, hetgeen je wel zelf moet aangeven tijdens de deinstalatie. Na een registercontrole zul dan ook niets meer terug vinden.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!