Kassa

PASA OP VOOR DEZE E>MAIL

Geplaatst door: valerius-2 op: 27-01-2015 23:00
0044628 Betreft: Update op Internetbankieren Geachte Rabobank klant, Vanaf januari 2015 zijn de eerste geselecteerde klanten over gegaan naar het vernieuwde Rabobank Internetbankieren. Wij hebben de wijzigingen samen met het Rabobank-consumentenpanel ontwikkeld en doorgevoerd. Dit kan voor u even wennen zijn, maar met dit nieuwe gezicht wordt internetbankieren overzichtelijk en makkelijk. Uw dagelijkse bankzaken worden zo nog eenvoudiger. Het vernieuwde Rabobank Internetbankieren biedt dezelfde mogelijkheden, die u al gewend bent. De belangrijkste veranderingen zijn: • Dat al uw betaalrekeningen overzichtelijk bij elkaar staan. • Zo heeft u direct inzicht op uw saldo en uw laatste af- en bijschrijvingen. • U heeft direct toegang tot belangrijke zaken zoals overschrijven. • Alle mogelijkheden in Rabobank Internetbankieren zijn toegankelijk en staan in een overzicht op iedere scherm vermeld. • En tot slot kunt u op iedere pagina “de meest gestelde vragen” over de huidige pagina waarop u zich bevindt, raadplegen. Let wel op: U ontvangt deze nieuwsbrief, omdat u uw account nog moet updaten om gebruik te kunnen maken van de diensten van het vernieuwde Rabobank Internetbankieren. Klik hier om de update te activeren op de beveiligde website. Bij voorbaat dank voor uw medewerking. Met vriendelijke groet, Rabobank Groep N.V. Afdeling Internetbankieren
Reactie door tijger1 op 27-01-2015 23:14
Al doorgestuurd naar de Rabo?
Reactie door valerius-2 op 28-01-2015 14:28
Quote: tijger1 schreef op dinsdag 27 jan 2015, 23:14: Al doorgestuurd naar de Rabo?einde Quote Nee want ik ben er geen klant.
Reactie door 1953 op 08-02-2015 14:54
Heb ook geen account bij deze bank en kreeg toch ook deze valse mail uit naam van de Rabobank. Verzonden door ahlers@hispeed.ch Activeren van de link achterwege laten, dus niet op ingaan. Frank Smeerlinker is sinds april 2014 een bekende (crimineel) binnen de bankwereld. [i: "Rabobank introduceert de Rabo Scanner Meld u aan voor de uitgifte van de Rabo Scanner Geachte relatie, Als klant wilt u duidelijk en tijdig geïnformeerd worden over veranderingen van onze producten en diensten. Omdat u bij ons een betaalrekening heeft, brengen wij u graag alvast op de hoogte van wijzigingen in Rabo Internetbankieren. De Rabobank zet vol in op de ontwikkeling van online bankieren. Hiermee zet de Rabobank een volgende stap op het gebied van veilig online bankieren in combinatie met maximaal gebruiksgemak. Meld u aan voor de Rabo Scanner en ontvang bij de levering kostenloos een nieuwe betaalpas met een fris ontwerp. Uitgifte Rabo Scanner Wij willen u alvast bedanken voor uw medewerking en wensen u namens heel het Rabobank team een spetterend 2015. Hoogachtend, Frank Smeerlinker Rabobank - Internetbankieren"

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!