Kassa

Ohjee, een brief van een incassobureau

Geplaatst door: read op: 02-05-2010 17:06
@@@ En daar ligt die dan op de vloer bij de voordeur. Een brief van een incassobureau!!! Met bevende vingertjes wordt de enveloppe open gemaakt en ja hoor: binnen 5 dagen 205,45 euro betalen of anders dreigt de gerechtelijke galg. Maar ik heb toch echt alles betaald aan UPC, rara hoe kan dat? TIP Krijgt u ook zo'n soortgelijke brief en hebt u echt alles tijdig betaald, dan is het wel handig om even schriftelijk kontakt op te nemen met de betreffende incasso-cowboy. Een modelbriefje zoals hieronder staat is dan wel gemakkelijk: (Naam en adres van incassobureau) Geachte heer/mevrouw, Op (datum) heeft u aan mij een brief doen toekomen inzake een vordering van (firmanaam) Ik verzoek U om binnen 5 werdagen dagen na heden, aan mij te doen toekomen een specificatie alsmede de aan de vordering ten grondslag liggende nota´s. Uiteraard erken ik geen enkele aansprakelijkheid tot zover en behoud ik mij alle rechten en weren voor. Uw antwoord in deze per omgaande vernemend, Hoogachtend. Bron: vanden bosch/Kassa/mei 2010 ReadAC.
Reactie door abcdefe op 02-05-2010 21:38
Als u zeker bent van u zaak laat u dan niet bang maken, gebruik het advies wat u heeft gekregen incasso bureaux kunnen wel dreigen maar niets doen alleen de deurwaarder .
Reactie door naima45 op 11-12-2010 09:54
Heb in Maart 2009 in Duitsland een proces gekregen van 15 euro. Daar waar ik maar 30km mocht rijden heb ik 33km gereden. Ben de 6 maart naar voor mijn astma 6weken weg geweest, Toen ik terug kwam en ik mijn post heb bekeken zag ik het proces. heb direckt gebeld,en verteld dat ik 6 weken weg was,en pas terug was, Ze zijde dat ik het als nog kon betalen,heb dat direckt overgemaakt. Dit jaar kreeg ik een brief van een incasso buro at ik vorig jaar het proces niet betaald had,heb gebeld en toen de afschrift opgestuurd. hoorde 4 maanden niets,toen kwam weer een brief dat ik 33 euro moest betalen,omdat ik te laat was geweest met betalen. Heb weer gebeld en weer alles opgestuurd,en hoorde weer maanden niets. Nu heb ik weer een brief gekregen met het bedrag van 61 euro,en als ik het niet betaal zouden ze langs komen. heb niets betaalt,en wacht af omdat ik jullie site had gelesen. Kunt u mij vertellen of ze nog meer kunnen ,zo dat er een deurwaarder bij mij aan de deur komt. Groetjes Mevr N ,Gijzen

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!