Kassa

narcis/druifjes ed.

Geplaatst door: mhofman op: 01-03-2012 17:30
Nu erg veel plantjes met bol te koop narcis /druifjes ed Je kan er bijna niet omheen als je boodschappen doet.Als je ze koopt geef geen water blijven ze veel langer goed.
Reactie door mhofman op 01-03-2012 18:52
Als ze uitgebloeid zijn niet weggooien maar in de tuin of anders in een stukje gemeentegrond zetten dicht in de buurt.Als we dat eens zouden doen is het volgend jaar om deze tijd lang niet zo saai in de perkjes/groenstroken bij je in de buurt.
Reactie door marjon1 op 04-03-2012 17:04
Dat ga ik proberen. Ik geef ze altijd water en ze zijn zo uitgebloeid. En ze gaan ook voortaan daarna ergens de grond in. Meestal heb ik er zelf niet echt plek voor dus verdwijnen ze in de kliko maar dat kan natuurlijk overal zijn, dus ook in de gemeentetuin of het bos. Bedankt voor de tip!
Reactie door mhofman op 04-03-2012 19:33
Geen water geven is het beste ze hebben de bol niet voor niets gekregen daar halen ze water en de voeding uit.Zou ze niet in het bos planten daar horen ze niet echt thuis gewoon een stukje gemeentegrond bij je in de buurt waar je zo nu en dan langs komt en volgend jaar denken hee mijn bolletjes leuk toch.Niet het groen eraf halen gewoon de bol met loof in de grond zetten,het groen verdwijnt vanzelf.Ene graag gedaan stel dat iedereen dit gaat doen zou leuk zijn

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!