Kassa

Misleidende advertentie in de Gelderlander

Geplaatst door: janfreak op: 28-10-2012 12:47
In de Gelderlander stond een advertentie over een scanner waarmee je dia's en filmstroken zou kunnen digitaliseren. Tevens stond erbij, gratis een fotoalbum ter waarde van € 19.95. Dat leek mij wel wat en heb die Powerscan besteld. Ik kreeg enige dagen later het apparaat thuis gestuurd, edoch, er zat geen fotoalbum bij. Alleen een voucher met een code. Je moest dan naar een bepaalde site gaan, daar een account aanmaken en dan kon je na het invullen van de code een fotoalbum laten maken. Maar de verzendkosten en kosten voor extra bladen waren wel voor jouw rekening. Hoezo gratis? Laat ze het dan een bonus noemen, maar gratis is beslist onjuist.
Reactie door epcot op 30-10-2012 16:23
Het gaat tegenwoordig niet meer om een fotoalbum die je zelf kunt vullen met foto's (ouderwets) maar om digitale foto's af te laten drukken in een album. Bij deze actie krijg je het album gratis maar verzendkosten moet je betalen, het album is dus nog steeds gratis. Standaard albums bestaan uit een bepaalde hoeveelheid pagina's indien je meer wilt dan moet je bijbetalen logisch. Het album krijg je dus gratis en klopt zoals wordt vermeld in de advertentie.
Reactie door olijfje3 op 17-08-2013 04:47
U wilt graag een goede of een behoorlijke scanner. u wilt een normale of een kleine scanner. u wilt een zwarte witte of een gele scanner. u wilt een scanner met toeters of misschiien met bellen of alle toeters en bellen die momenteel denkbaar zijn, een scanner dus. olijfje3

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!