Kassa

Met melk in bad

Geplaatst door: natuurmens op: 03-11-2011 13:00
Ben je ook zo allergies voor zeep, droge huid tip is je met melk te wassen gewonen koe, geit, melk producten. In bad een kopje is voldoende om weer lekker zacht te worden. Ruiken doe je het niet omdat de verhouding melk tegenover water klein is.
Reactie door natuurmens op 03-11-2011 13:03
Ik ben vergeten bij te vermelden dat men al in melk baden tijdens de farao dus middel is eeuwen oud in gebruik. Denk maar aan Cleopatra.
Reactie door wimmi20 op 08-11-2011 17:17
Wat een onzin 1 kopje melk op 200 liter water in de badkuip Je hebt van jezelf al meer huidvet En dat verhaal van Cleopatra is alleen maar een verhaaltje In dat verhaaltje baadt tante C in PURE ezelinnen melk
Reactie door j.a.de witte op 09-11-2011 00:41
Mbt. het Cleopatra verhaal is het géén verhaaltje,maar waar gebeurd en uit Romeinse gegevens ed. gebleken ! Zelf heb ik Gronische allergie,daar had ik al last van toen ik nog klein was en bij mijn grootmoeder kreeg is de LIFEBUOY zeep die ook tot gevolg had dat latere Jeeugd puistjes als sneew voor de zon verdwenen. Zelfs toen ik ee keer in het ziekenhuis lag waren de verpleging en doktoren enthousiast. Tot op de dag va vandaag gebruik ik die zeep nog steeds en heb er op allerlei situaties baat bij, zelfs bij huid aandoeningen,beschadigingen ed. Helaas ligt het niet meer bij de drogist maar kan ik het met moeite nog via internet verkrijgen bij een internet drogist. Ook kan ik het nog bestellen via internet in Saigon, maar dan alleen bijv. een overdoos van 250 stuks.,in Engeland kan het niet meer die zijn gestopt.
Reactie door wimmi20 op 09-11-2011 01:37
Nou, nou, de Witte, u schrijft dat u bijna niet meer aan Lifebuoy zeep kan komen. Ik ga u een handige computer truc leren : klop bij Google in : Lifebuoy zeep. En zie daar, er is meer Lifebuoy zeep in Nederland te koop dan je in je hele leven kunt opmaken. 1 internet drogist meldt dat ze meer dan 4000 stukken Lifebuoy in voorraad hebben. Dat lijkt mij voor u genoeg.
Reactie door natuurmens op 25-06-2012 11:47
Zoals in oudheid beschreven staat is melk een goed huid reinigingsmiddel, ik ben allergies voor alle soorten zeep. Je kunt ook soja olie of olijf olie gebruiken hebben de zelfde eigenschappen als zeep. Het scheid vuil van de huid. Het word hier onzin genoemd maar als je het gebruikt ben je zo van de klachten af. Het word ons door de reclamen voor geschreven voor alles zeep te gebruiken ten eerste verminderd onze weerstand en zeep is niet altijd noodzakelijk gewoon water is meestal voldoende maar als je huid problemen hebt is het een echt goed middeltje om even te gebruiken. Veel mensen kan je al van een grote afstand ruiken door overmatig gebruik van .........

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!