Kassa

Laminaat Prijzen Vergelijk

Geplaatst door: laminaatprijzen op: 31-08-2010 07:29
Voordat je een (laminaat)vloer aanschaft zou ik niet meteen ja zeggen tegen de aanbieding van de winkel. Tegenwoordig kun je ook bijna alle bekende en onbekende laminaatsoorten kopen via Internet. Dus vergelijk eerst de laminaat prijzen voordat u ja zegt. Dit kan op 50m2 zeker minimaal 250,- euro voordeel opleveren.
Reactie door nbw op 01-09-2010 02:22
Is allemaal leuk en aardig. Maar waar en wie helpt mij als het internetbedrijf plotseling niet meer te vinden is en het veel goedkopere laminaat veranderd in rotzooi.Daarom kopen consumenten liever duur bij een winkel of bouwmarkt. Het is veel makkelijker klagen.En daar kan geen enkel goedkoop internetproduct tegen op.
Reactie door laminaatprijzen op 16-11-2010 23:16
Goedkoop is duurkoop wanneer een duur en zogenaamd goed produkt niet aan de verwachtingen voldoet. Dat men toch liever duur koopt via een vloerenspecialist kan ik me nog voorstellen. Maar als je het over rotzooi hebt dan moet je zeker naar een bouwmarkt gaan. Ik zeg niet dat alles rotzooi is maar de goedkopere vloeren zou ik zeker niet in mijn woning willen hebben liggen. Daarnaast hebben grote merken fabrieksgarantie waardoor je altijd kan terugvallen op de importeur. Als je maar de aankoopbon kan overleggen. Ook Laminaat Prijzen vergelijk helpt je op weg als het gaat om oplossen van problemen.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!