Sfeerfoto van Kassa
Kassa
Kassa

Iedere zaterdag 19.05 uur op NPO1

Het consumentenplatform van BNNVARA met Vraag & Beantwoord, dossiers en het laatste nieuws. Bekijk actuele onderwerpen en uitzending gemist online!
Kassa

Korting Firezone

Geplaatst door: roekenbosch op: 16-01-2014 17:38
Firezone adverteert op allerlei manieren, o.a. via Facebook, dat je bij hen GROTE kortingen krijgt als je bij hen op vrijdag tankt. Dat deed ik dus, maar niks korting! Ik betaalde dezelfde 1,3999 per liter diesel als de dag er voor en de dagen erna!! Dit was de reactie van FIREZONE n.a.v. mijn klacht: Hartelijk dank voor uw melding. Wij hebben voor u uitgezocht wat op die datum de prijs moest zijn en moeten concluderen dat de prijs die u heeft betaald de juiste prijs was. De kortingen die wij communiceren zijn kortingen vanaf de landelijke adviesprijs. Die was op die vrijdag € 1,50 en bij Firezone geven we dan minimaal 10,1 cent korting (op die landelijke adviesprijs) dus € 1,399. Wellicht bent u daardoor in verwarring geraakt, dit is niet onze bedoeling en daarom communiceren wij ook in onze advertenties dat de korting vanaf de adviesprijs gaat. Lekker misleidend vind ik dat! Benieuwd wat jullie er van vinden!
Reactie door tijger1 op 17-01-2014 13:47
Stond de juiste prijs dan niet op de pomp vermeld? Blijkbaar krijgt u bij hen op andere dagen ook grote kortingen. Gelooft u dan nog in advertenties;-)?
Reactie door edrick3 op 17-01-2014 17:55
Daar is niets misleidends aan. Dat geldt voor alle pompen waar er korting geboden wordt: korting op de landelijke adviesprijs

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!