Kassa

kopen via internet

Geplaatst door: valerius-2 op: 18-06-2012 22:48
Gewoon eerst te weten te komen of het bedrijf een goede naam heeft. Ik kijk altijd via een zoekprogramma of er klachten over het bedrijf zijn. Maar zogauw er de prijzen ver onder de normale prijzen zijn moet er al argwaan zijn. Ook kijk ik altijd of zij een goed adres(winkel) hebben. Daarbij betaal ik nooit vooraf als ik het bedrijf niet vertrouwt.Beb er tot nog steeds goed uit gekomen, maar 100% zekerheid is er nooit. Alleen als u het zelf afhaalt.
Reactie door manwijf op 19-06-2012 13:49
Voor het zoeken van een willekeurige ondernemer op internet geldt hetzelfde. Een bedrijf kan wel zeggen dat zij goed werk leveren, maar dat moet nog blijken. Je weet sowieso niet of ze te goeder trouw zijn, al zijn de meesten dat gelukkig wel. Zou mooi zijn als er een website was om te waarschuwen voor foute ondernemers. Dakdekkersbedrijf F. de Roo uit Almere is zo'n foute. Hij huurt van mij een flat, maar blijkt een oplichter en heeft overal schulden gemaakt. Bleek achteraf redelijk eenvoudig te zijn om zijn foute handel en wandel op internet uit te vinden, maar dat was voor mij te laat. Dit soort jongens verhuist i.v.m. betalingsachterstand en openstaande nota's zeer regelmatig. Websites met gemanipuleerde reviews en gepikte foto's, waar klachten natuurlijk direct verwijderd worden, geven een verkeerde indruk. Volgende keer vraag wil ik ook referenties, anders gaat het feest niet door. Ook een bewijs van goed gedrag behoort tot de mogelijkheden realiseer ik me nu. Helaas voor mij allemaal te laat. Oplichters hebben in dit land heel veel rechten en worden ook nog eens door de privacy wetgeving beschermd. Ik mag het gewoon uitzoeken.
Reactie door manwijf op 20-06-2012 10:18
Nog even voor de duidelijkheid: De Roo huist tegenwoordig in IJmuiden. Voor iedereen die hem zoekt: info bij G&O makelaars.
Reactie door tot15karakters op 20-06-2012 16:09
En als je een nieuwe handelsnaam en KVK inschrijving neemt kun je als bedrijf overal weer oplichten.... Dus kijk eens naar het bank rekening nummer want dat veranderde alleen bij overstap naar andere bank en daar vind je ze wel vaker mee terug. Vergeet niet dat als een dubieus persoon iets niet kreeg omdat hij of zij te vinden was ze alternatieven zoeken. Zo nemen ze ook vaak een nieuwe relatie en doen alles op naam van een nieuwe partner als ze te bekend worden. Dan is een onschuldige verliefde die met de problemen en deurwaarders bleef zitten na korte leuke relatie en hoe kom je daar vanaf?

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!