Kassa

Koop geen HTC mobiel, zij werken nog steeds samen met malafide reparatiebedrijf Dynafix

Geplaatst door: vuurbos op: 03-08-2012 18:59
Ik heb 1,5jaar een HTC desire, heerlijk apparaat, alleen maar tevreden TOT er iets aan hapert. Ik heb nu een defect, bij extreem voorzichtig gebruik van mobiel en toch zou het niet onder de garantie vallen ivm val-schade (nooit gevallen of gestoten etc). HTC werkt samen met reparatie bedrijf Dynafix en over dit bedrijf regent het klachten op internet, allemaal hetzelfde ... onterecht val schade en dus toch dure rekening, 40Euro onderzoekskosten indien je je mobiel niet gerepareerd terug wil hebben, een andere (nog defectere) telefoon terugkrijgen of met meer defecten etc, etc etc. Google Dynafix maar eens, een malafide bedrijf, al jaren. En toch werkt HTC nog steeds met hun samen en geven geen enkele hulp bij klachten over Dynafix. Effectief heb je dus nauwelijks garantie bij HTC, je staat machteloos. Ik vind het een heerlijk apparaat maar voor mij geen HTC meer.
Reactie door vagcom op 04-08-2012 09:33
Kunt u dan aangeven welk toestel men wel gerust kan aanschaffen ? Het bedrijf Dynafix is een servicepunt voor vele ook andere merken, niet alleen HTC.
Reactie door dklijn op 11-07-2013 13:30
koop nooit een HTC! ze zeggen twee jaar garantie te geven maar wat houd dat in? Na dat mijn HTC desire HD na een jaar defect is gegaan hebben ze zeven keer geprobeerd mijn toestel te repareren!!! Maanden lang ben ik mijn toestel kwijt geweest en elke keer kan je alles opnieuw instaleren. Na de 7e keer mijn toestel het weer niet deed heb ik een brief gestuurd, met daarin dat ik het niet meer accepteer. Hierop kreeg ik te horen dat ik als tegemoetkoming een test toestel zou krijgen?!?! Dit heb ik niet geaccepteerd en weer een brief gestuurd. Hierop kreeg ik te horen dat ze heel coulant waren en mij een opgeknapt toestel willen opsturen(refurbished). Omdat inmiddels de garantie zou zijn verlopen?!? inmiddels wel ja, jullie zijn al meer dan een jaar bezig mijn probleem op te lossen!!?? Neem nooit een HTC, als je problemen krijgt valt de garantie zwaar tegen. Ik ben nu al anderhalf jaar bezig om een fatsoenlijk werkend toestel te krijgen. Contact is alleen maar mogelijk via hun Belgische servicedesk en schriftelijk reageren op je brieven doen ze niet.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!