Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

Kaiser Bakeware Crossini

Geplaatst door: alexishoop op: 02-02-2013 13:39
je kan natuurlijk een friteuse kopen, maar dat zijn bakbeesten van ondingen om schoon te maken en te stallen en daar moet elke 10x frituren opnieuw zo'n 3 of 4 liter olie in. Er zijn ook air fryers maar die kunnen maar een select aantal gerechten bereiden, nemen daarvoor ook speciaal plaats in. je kan tegenwoordig ook met de oven firturen, hiervoor heb je geen speciale ovenfriet voor nodig, ook hoef je niets voor te verwarmen en is persaldo net zo gezond en voordelig als zo'n duur los apparaat. helemaal als je ovenwarmte daarna nog gebruikt voor het afbakken van je broodje voor de volgende morgen. voor het beste resultaat wrijf je het patat in met een lepel olie, en dan 20 tot 30 minuten op hetelucht stand 170graden. gebruik een plaat met gaten om condens te voorkomen (of een fijnmazige rooster), er zijn ook speciale bakplaten te koop zoals de Kaiser Bakeware Crossini plaat.
Reactie door sweeterlake op 03-02-2013 00:12
Meestal bereik ik het beste resultaat met 250º C heteluchtoven! Ovenfrites! Ga het toch met de diepvries ook eens proberen, die zij tenslotte ook al voorgebakken.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!

Al 100 jaar voor