Kassa

Jumbo verhoogt prijzen sluipend substantieel

Geplaatst door: cnarf op: 19-03-2013 11:50
Ze sluipen erin, die prijsverhogingen. Gisteren zag ik op mijn kassabon dat een liter magere houdbare melk (Lilac) ineens van 45 naar 55 cent was gegaan. Een prijsstijging van meer dan 20%! Ook bleek Gulpener Gladiator bier ineens van 85 naar 96 cent te zijn gegaan. Dat is geen inflatiecorrectie. Dat is sluipende substantiële prijsverhoging. Dat aura van Jumbo als 'goedkoopste in de buurt' is een fopspeen. Als je op jaarbasis hooguit 300 cent bespaart kun je net zo goed bij je eigen supermarkt blijven en daar gewoon op de aanbiedingen letten (die heeft Jumbo ook al zo goed als niet).
Reactie door gompy2 op 25-03-2013 11:08
Je stelling is niet correct cnarf. Jumbo pretendeert de goedkoopste te zijn. Quote: Euro's goedkoper U bent bij Jumbo altijd het goedkoopste uit. Vaste prijs elders toch lager? Dan passen we de prijs aan en krijgt u als dank het product gratis! Wijkt de kassaprijs af van de schapprijs? Ook dan krijgt u het product gratis. ----------------------------------- Als jij prijsverhogingen aangeeft bij Jumbo, weet je niet wat de prijs van die artikelen zou zijn bij de concurrenten van de Jumbo, dus had je daar ook naar toe moeten gaan en dan de prijzen onderling gaan vergelijken. Je bent appels met peren aan het vergelijken. Wat je nu aan het doen bent is gewoon een bedrijf in een kwaad daglicht stellen en wat je hier toevoegt heeft totaal niets met een tip te maken, puur met laster!
Reactie door jadi01 op 01-05-2013 20:53
klopt hoor of het artikel verdwijnt een paar weken uit het schap. leveranciers problemen over de prijs. Maar een paar weken later heeft jumbo het wel weer in de winkel en dan toch voor een duurdere prijs. Jumbo mag de goedkoopste zijn maar als je zegt met kassabon in de hand van een concurrent dat je bij jumbo duurder bent dan zegt men doodleuk misschien zit er wel minder in de verpakking of het zal daar wel in de aanbieding zijn en als je daar aan voldoet dan moet de concurrende winkel ook nog eens niet meer dan 2 kilometer van de jumbo winkel gevestigd zijn.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!