Kassa

hotelgoldcard

Geplaatst door: buffy1967 op: 03-12-2010 23:08
schrijf de redactie van kassa de klachten over hotelgoldcard!! dit zijn ordinaire [edit redactie: ,dus laat het er niet bij zitten!!
Reactie door rvhout op 23-03-2011 14:38
in een gesprek aan de telefoon waarin wij werden gefeliciteerd met het winnen van een vakantie naar een land van keuze zonder bijbetaling, en ook nog eens een plaats in de finale bij een tv uitzending waarwij een mini cooper zouden kunnen winnen. verder in een rommelig verlopen gesprek waarin ik bleef aangeven niet de gewenste info van email en rekeningnummer te geven bewoog deze persoon dat dit echt geen kwaad kon omdat ik na dit gesprek een bevestiging mail kreeg opgestuurd en die moest ik eerst activeren pas als ik dat hed gedaan zouden ze de eventuele eenmalige bijdrage van mijn bank afhalen.Ja stom,stom ik heb dus de gegevens verstrekt binnen een week kreeg ik in ineens papieren binnen van een bedrijf hotelgoldgard klein geschreven op een grote enveloppe deze in mijn ogen reclame folder heb ik bij het ouwe papier gegooid en niet verder aangekeken want op dat moment wist ik niet beter of het was reclame tot ik een gegeven moment op mijn bank keek er was 153=80 afgeschreven door een bedrijf na lang denken (hotel/vakantie/afschrijven) ging er een licht op en ja hoor in de weg gelegde enveloppe van hotelgoldgard waar ik op dat moment nog nooit van had gehoord kwam een pasje en andere rommel uit. ik heb direct gebeld en gezegd dat ik dit niet wenste en ook niet ben ingelicht maar juist opgelicht met valse informatie alles terug gestuurd met boze brief.het gaat mij hierom niet het bedrag maar de misleiding is zo laag bij de grond dat ik van zeker vanplan ben het tot een rechtzaak wil laten komen.als ze mij hadden verteld dat ik lid werd van z,n hotelgoldgard had ik nooit van mijn leven hierop ingegaan.ik heb ook nooit een link gehad naar een adres waar ik de boel kon machtigen en toestemming gaf om geld van mijn rekening af te halen. ik ben gaan googelen op het net ongelofelijk wat een vuilnis staat er op over dit bedrijf.
Reactie door buffy1967 op 23-03-2011 19:09
Hoi rvhout! Ik hou je op de hoogte wat ik hierin nog mee maak... volgens een mail zou ik nu een deurwaarder kunnen verwachten!! laat maar komen ook ik ga na de rechter als dat moet,mocht je zin hebben om mee te gaan laat het me maar weten en voor de mensen die dit ook lezen als jullie ook willen mee gaan is dat mooi meegenomen!! hoe meer klachten bij de rechter hoe beter!!!
Reactie door rvhout op 23-03-2011 20:05
mocht het zover komen gaan we hoop ik met een bus vol ,ik ben het helemaal zat dit soort tuig.
Reactie door buffy1967 op 23-03-2011 20:17
heel fijn om te horen!!! we houden elkaar op de hoogte geloof dat ik hier niet mijn mailadres op mag zetten anders had je die gekregen!!

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!