Kassa

hoog rendement spaargeld

Geplaatst door: target op: 02-08-2012 20:03
Ik lees hier verschillende topics over wat te doen als je (flink wat) geld over hebt. Investeer eens een klein bedragje in mensen/gezinnen uit je omgeving die het niet breed hebben. en dan bedoel ik niet weggeven nee, Dan bedoel ik, nodig ze eens uit voor een gezellig avondje, een leuke barbeque, een middagje weg (en dan heb ik het niet over intreegelden), Je wilt niet weten hoeveel mensen zoveel aan hun hoofd hebben dat ze heel goed wat afleiding kunnen gebruikten. Meestal merk je het wel, maar niemand laat (uit schaamte) blijken hoe erg het is. En je wilt niet weten hoe een hoog rendament je dan krijgt, in deze tijden dat geld steeds minder waard blijkt te zijn. Dankbaarheid zal je deel zijn. Mensen zullen ook voor jou klaar staan (vergis je niet, misschien komt het nog zover, niemand is onaantastbaar).
Reactie door valerius-2 op 03-08-2012 00:07
U kunt dat doen daar is niemand tegen, maar laat een ander zelf bepalen bij wie en waarom hij dat wil doen. Het idee is zelf wel goed. Ik zou dit wel bij kennissen en familie doen maar niet voor vreemden.
Reactie door festinger op 03-08-2012 02:33
Zoiets kun je alleen maar doen als je zelf geen financiële zorgen hebt en klinkt als een preek op zondag waarbij dankbaarheid het topic is. En de gehele geschiedenis is vol van deze vorm van dankbaarheid ten koste van . Dus nadere uitleg is gewenst.
Reactie door timfelix op 03-08-2012 11:08
Ja! Dat is een goed idee! Ik ga mijn spaargeld voor mijn oude dag investeren in een barbecue, als ik oud en versleten ben zien we wel weer verder!
Reactie door target op 03-08-2012 13:48
Quote: valerius-2 schreef op vrijdag 3 aug 2012, 00:07: maar laat een ander zelf bepalen bij wie en waarom hij dat wil doen.einde Quote dit staat toch onder tips? tips zijn toch vrijblijvend? :D Quote: festinger schreef op vrijdag 3 aug 2012, 02:33: Zoiets kun je alleen maar doen als je zelf geen financiële zorgen hebt en klinkt als een preek op zondag waarbij dankbaarheid het topic is. En de gehele geschiedenis is vol van deze vorm van dankbaarheid ten koste van . Dus nadere uitleg is gewenst. einde Quote ben geen preacher. ben slecht voorstander van wat meer medemenselijkheid, wat meer solidariteit, ipv die "ik-mentaliteit" waarvan de gevolgen inmiddels wel duidelijk zijn. en alleen als je geen financiele zorgen hebt? ook mét financiele zorgen kun je menselijk(er) en minder egoistisch (wat de maatschappelijke trend is) met anderen omgaan. kost niets !!! ;-) zo duidelijker? Quote: timfelix schreef op vrijdag 3 aug 2012, 11:08: Ja! Dat is een goed idee! Ik ga mijn spaargeld voor mijn oude dag investeren in een barbecue, als ik oud en versleten ben zien we wel weer verder!einde Quote op je ouwe dag is het nog de vraag of je hebt wat er nu is. misschien stel je het dan op prijs als er mensen voor jou klaar staan omdat jij dat ooit voor hen ook deed ;-)
Reactie door target op 03-08-2012 13:52
Quote: timfelix schreef op vrijdag 3 aug 2012, 11:08: Ja! Dat is een goed idee! Ik ga mijn spaargeld voor mijn oude dag investeren in een barbecue, als ik oud en versleten ben zien we wel weer verder!einde Quote overigens, die ideeën worden nu al geoppert, en de zorg en zorgverzekering gaat ook al hard die kant op ;-) ik weet niet hoe jij het doet, maar ik sta alleen (en gráág) klaar voor mensen die een ander ook iets gunnen. je zult het misschien niet geloven, maar dat levert écht rendament op, dus je hoeft er niet bang voor te zijn. steeds meer mensen beginnen (eindelijk) te begrijpen waar het écht om gaat in het leven (en dat is niet geld maar sociale interactie).

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!