Kassa

Hoe maak ik hondenpoep onder schoenen schoon?

Geplaatst door: redacteur op: 21-01-2012 21:20
Meer dan de helft van de Nederlandse gemeenten zegt hinder te ondervinden van hondenpoep. In meer dan 50 procent van de gemeenten klagen burgers met regelmaat over de overlast die de stoelgang van viervoeters veroorzaakt. In grote gemeenten wordt overigens meer hierover geklaagd dan in kleine gemeenten. Slechts de helft van alle gemeenten die meededen aan het onderzoek, stelt dat het gemeentelijke beleid om de hondenpoepoverlast aan te pakken ook tot schonere straten heeft geleid. Bovenstaand bericht heeft u afgelopen donderdag op onze site kunnen lezen. Bent u wel eens in de hondenpoep gestapt? Kassa is op zoek naar UW tips om uw schoenen weer schoon te krijgen. Plaats hieronder dus uw tips! De leukste, gekste of meest originele tips nemen we aankomende week mee in onze nieuwsbrief!afgelopen donderdag
Reactie door festinger op 22-01-2012 02:49
Vind het niet gek dat in grote gemeentes met veel mensen en honden en beperkte ruimte meer geklaagd wordt dan in kleinere gemeentes. Verder vind ik het bizar dat u naar schoonmaaktips zoekt. Die zijn er niet anders dan de stront uit je schoenprofiel pulken of wassen met een borstel.Of zijn jullie opzoek naar chemie? Waardoor ook de schoen verdwijnt. U wenst leuke originele tips te horen met een beloning. Nou daar komt die dan; Gladde voetzolen of openbaar schijten beboeten met 350 euro net als ongewenst toeteren. En handhaving is niet zo moeilijk. Voor 10 % van de boete ga ik graag elke dag en overal op stap met het bevoegde bonnenboekje .Zal het wel niet overleven maar dat geeft direct aan waarom drollen overlast bezorgen.
Reactie door rapil op 22-01-2012 10:33
Wat wilt U schoonmaken, de HONDENPOEP of de SCHOENEN? Graag een duidelijke vraag stellen!
Reactie door marjon1 op 22-01-2012 10:39
Helaas kan ik er ook niet veel meer van maken dan wat festinger al zegt. Er is geen leuke manier om je schoenen te ontdoen van de stront van een andermans hond, de stank alleen al. Met een stokje of schroevendraaier alle richels schoon steken onder het genot van verrukkelijke dampen, daar heb ik nog nooit van genoten. Laat staan als je er pas achter komt dat het eronder zit als je al binnen bent en het eerst ook nog uit je vloerbedekking mag halen.
Reactie door marjon1 op 22-01-2012 10:42
Quote: rapil schreef op zondag 22 jan 2012, 10:33: Wat wilt U schoonmaken, de HONDENPOEP of de SCHOENEN? Graag een duidelijke vraag stellen!einde Quote Bent u wel eens in de hondenpoep gestapt? Kassa is op zoek naar UW tips om uw schoenen weer schoon te krijgen. Plaats hieronder dus uw tips! De leukste, gekste of meest originele tips nemen we aankomende week mee in onze nieuwsbrief! Valt ook niet mee hè!!
Reactie door tot15karakters op 22-01-2012 17:15
Helaas, een borstel helpt niet. Wel een bakje water en laten weken. Dit is met zeep een dun laagje water en dan is de stank ook snel weg. Verder is onderweg over gras lopen en goed uitkijken om niet opnieuw erin te trappen de makkelijkste manier. En dit is een Nederlands probleem, we moeten meer integreren met de nieuwe landgenoten. Daarom trekken alle moslims hun schoenen uit als ze in huis komen. Luister dus niet meer naar het domme blondje die we Geert noemen en doe als een moslim de schoenen uit. Na enkele KM lopen op straat is het er ook weer af...
Reactie door mimosa op 24-01-2012 12:47
Ik sta als honden bezitten ook wel eens in de str... Ik maak ze schoon met de wc borstel boven de wc. Water vies, gewoon ff doortrekken. :D Daarna afdrogen met een wcpapiertje. Hadden ze maar geen schoen moeten zijn :D
Reactie door vuurvlinder op 24-01-2012 13:04
Enkele weken geleden stapte ik vol in stinkende hondenuitwerpselen. Mijn linker schoen zat behoorlijk onder! Ik heb het ergste vuil bij een grasveld in de beurt afgeveegd. Gelukkig was er dichtbij een grote supermarkt met een klanten WC. Ik naar binnen, de voet met mijn schoen in de Wc-pot, de Wc-borstel gepakt, een dan maar spoelen en met de borstel goed schoon poetsen. Op die manier heb ik de schoen helemaal schoon gekregen. Gelukkig was er die WC.
Reactie door dirkamig op 24-01-2012 13:13
Een beetje beter uit je doppen kijken helpt ook goed. Of een bril kopen en niet zo overdreven reageren nu er weer eens media aandacht is voor de honden overlast. De vuurwerk rotsooi is vele malen erger!! Dirk
Reactie door sariah op 24-01-2012 13:23
Hondenluier ^_^ . Makkelijker opruimen voor het baassie .
Reactie door dewollf op 24-01-2012 13:26
het begint er een een beetje op de lijken dat kassa anti-hond is en negative reacties aan het uitlokken is. ik had kassa toch hogerobjectiever ingeschat.
Reactie door mostertpot op 24-01-2012 13:53
Quote: dirkamig schreef op dinsdag 24 jan 2012, 13:13: Een beetje beter uit je doppen kijken helpt ook goed. Of een bril kopen en niet zo overdreven reageren nu er weer eens media aandacht is voor de honden overlast. De vuurwerk rotsooi is vele malen erger!! Dirkeinde Quote Dirk wandelt blijkbaar alleen buiten in het daglicht of super verlichte straten, loopt nooit over afgevallen blad dat dezelfde kleur, maar niet de zelfde geur, heeft als de stront van z'n hond. Quote: dewollf schreef op dinsdag 24 jan 2012, 13:26: het begint er een een beetje op de lijken dat kassa anti-hond is en negative reacties aan het uitlokken is. ik had kassa toch hogerobjectiever ingeschat.einde Quote dewollf, dit slaat nergens op: Kassa reageert aan de hand van een nieuwsitem waarin wordt aangegeven dat de meerderheid van de mensen de overlast van honden (lees baasjes) zat is. De stemming wordt veroorzaakt door de baasjes die geen rekening houden met anderen. De vraag was wat kan je doen aan poep aan je schoen. Een stevige plastic zak om je schoen doen, goed dicht knopen, een nacht in de vriezer(niet over nadenken, het zit in een schone zak) de volgende dag direct uit de vriezer, met de schoen nog in de zak, stevig de schoen uitkloppen, schoen uit de zak, zak dichtgeknoopt in de afvalbak. De eventuele laatste restjes er met een borstel onder de hete kraan afhalen.
Reactie door c.kramer67 op 24-01-2012 14:47
Moet je Vara kassa van anti hond betichten als je zelf DEWOLFF heet? Dan wordt er door DIRKAMIG gezegd "beetje beter uit je doppen kijken" Valt weinig te kijken als je 's-morgens of 's-avonds tussen de geparkeerde auto's in het donker je auto in- of uitstapt. Wat mij betreft mogen ze heel intensief gaan controleren, de boetes desnoods tot 1000.- Euro per keer ophogen en van mijn part DNA onderzoek doen en als blijkt dat ze de schuldige hebben de kosten daarvan ook nog eens extra in rekening brengen. Wie zijn hond op straat laat poepen en het niet meteen opruimt is gewoon een a-sociale randdebiel die lak heeft aan zijn medeburgers zeker aan de buurt waar hij/zij woont en ook nog eens meewerkt aan het verspreiden van ernstige ziektes waar mensen met een verlaagde weerstand, bijvoorbeeld mensen die anti afstotingsmedicijnen gebruiken, heel erg ziek van kunnen werken en in het uiterste geval aan de besmetting kunnen overlijden! Dat besmettingsgevaar geldt overigens wanneer, meestal niet-Nederlanders, op straat spugen en rochelen of niezen en hoesten zonder hun mond te bedekken. Ik kan me, vooral over hondenpoep, behoorlijk kwaad maken en als je de reacties hoort wanneer je er iets van zegt dan merk je wel wat voor een volk het is met een IQ ter grootte van hun schoenmaat.
Reactie door wimmi20 op 24-01-2012 15:00
Ik maak mijn schoen altijd schoon aan de voordeur knop van de buurvrouw. Haar hond kakt altijd bij mij voor de deur.
Reactie door holliedollie op 24-01-2012 15:01
als ze in de gemeentes nou eerst eens gaan proberen om meer hondenbakken en vuilnisbakken neer te zetten met hondenzakjes,dan kan iedereen het gelijk opruimen en in de bak er dichtbij gooien. nu staan de bijna alleen maar bakken op plekken waar honden mogen uitrennen, en daarbuiten moe je maar zoeken waar je het kwijt kan. ikzelf als hondenbezitter van jawel 2 schijters ruim het altijd op maar loop soms een half uur met 2 zakken stront in de ronte das ook nie erg aangenaam. dus op plaatsen waar veel gescheten word effe ook een bakkie plaatsen. en voor de hardnekkige laten liggen mensen ja die moeten dan maar geloven aan een vette bekeuring. werklozen zat dus kunnen die cursesje krijgen bonnetje uitschrijven en lekker de wijk in mensjes betrappen. ken ik weer lekker rustig lopen zonder dat mensen denken daar heb je der weer 2. hoef niemand schoentjes schoon te maken en der zijn weer een hoop mensen aan een baan.
Reactie door holliedollie op 24-01-2012 15:02
Quote: wimmi20 schreef op dinsdag 24 jan 2012, 15:00: Ik maak mijn schoen altijd schoon aan de voordeur knop van de buurvrouw. Haar hond kakt altijd bij mij voor de deur.einde Quote je ken ook poepzakkie pakken met drol en door de brievenbus gooien weet ze gelijk hoe het moet,
Reactie door jorich op 24-01-2012 15:05
Is kattenschijt anders dan van een hond? Volgens mij mis ik iets redacteur? In mijn eigen tuin sta ik nogal eens in de kattenschijt, vooral in het donker en een hond mag niet blaffen maar hier wordt je wel uit je slaap gehouden door kat en co! Terwijl mijn hondje netjes opgevoed is en ik 100€ hondebelasting betaal voor een hondje van 3,5 kilo. Ik ben wel benieuwd als er ooit kattenbelasting komt hoeveel katten er "spontaan" verdwijnen. Nou ik houd de "gouden " tip in de gaten.
Reactie door ankhor op 24-01-2012 15:36
Als Nederlander rochel ik ook wel eens op straat, en niezen zonder hand voor de mond gebeurt me ook wel eens, hondepoep ruim ik ook niet op, maar dat komt omdat ik geen hond heb en dus niets hoef op te ruimen ;o) Maar het lijkt de laatste tijd wel antihond en smetvrees alhier. (smetvrees met het verhaal over de supers en de hygiene aldaar.) En hondepoep verwijderen van onder mijn schoen, ik moet zeggen, ik heb er de laatste jaren weinig last van, kan ook komen omdat ik in een buurt woon met aardig wat allochtonen die misschien geen hond hebben? Vroeger zocht ik latijd een plaswater en een stoeprand of wat gevallen blaadjes waar ik mijn schoen dan op afveegde.
Reactie door dirkjeanna op 24-01-2012 15:37
Als het mij een keer overkomt in park of bos ga ik op zoek naar een molshopen en stap daar zoveel mogelijk in, dus steeds in een nieuwe, schone molshoop. De hondenstront maakt plaats voor modder, de stank is weg en thuis ga ik (dus zonder stank) aan de slag met keukenpapier en de rest met de w.c. borstel boven de w.c. Op straat zoek ik waterplassen op. Maar ik woon in een klein en relatief sociaal en zindelijk dorp en in de stad kijk ik goed uit, dus dat gebeurt gelukkig haast nooit.
Reactie door tenormin op 24-01-2012 16:09
Nou, dat is hartstikke simpel als ik er weer eens ben ingestapt. Niet zo moeilijk hier in de buurt. Gewoon schoenen buiten uit, naar de keuken en de oude afwasborstel, die ik daar altijd voor gebruik, pakken, hand in schoen, scheef houden en kraan openen (zachtjes) en goed met de borstel afwassen. De Telegraaf is er goed voor als krant om de zolen te laten drogen. Lijkt veel maar is 5 minuten werk. (Borstel gaat weer schoon in plastic zakje). Heb je dunne spleetjes in de zool voldoet oude tandenborstel ook prima. Leve ons lieve huisdier, maar grijp de eigenaars die de poep niet opruimen.
Reactie door eddier op 24-01-2012 16:30
Willen wij minder hondenpoep op de straat dan al de hondenbezitters meer hondenbelasting laten betalen, laten wij beginnen met € 25.00 p/m, misschien wordt hiermee wel minder honden aangeschaft. Minder honden betekent minder poep.
Reactie door theo024 op 24-01-2012 17:36
meneer c.Kramer67, vindt u 1000 euro niet een beetje veel vorr zoiets. Was u ook niet boos omdat de regering de verkeersboetens allemaal verhoogd heeft, nou dat zijn wel ergere vergrijpen,dan een beetje hondenpoep.
Reactie door terpstra op 24-01-2012 19:13
Redacteur,waar bent u mee bezig.? Ik snap het. Moedig. Honden bezitters en zeker ook rokers zijn asociale mensen is mijn jarenlange ervaring. Zo ook kattenmensen. De enkele bioloog die in Nederland een kat heeft heet Dekker..Voornaam Midas. Gelukkig zijn er uitzonderingen. De gemeente rond Stavoren heeft de oplossing. Met een schepje de hondenstront in het Ijsselmeer. Dat daar in de vakantie periode TWEE TON hondenstront wordt gedropt en men kinderen laat zwemmen bij het strantje is een gotspè. Dit noem ik een super asociaal gemeente bestuur. Ze begrijpen niet waar al die ziektes vandaan komen.
Reactie door jorich op 26-01-2012 12:33
Oja, Wij hebben zo'n lolbroek in de straat die kattepoep uit de tuin schept en vervolgens het zonder pardon de stoep op mikt, das eigenlijk zo'n beetje waar ik in kom de staan,( vooral in het donker dan) maar ook hier is er weinig tot geen last met hondepoep. En eddier ik neem aan dat jij geen hond hebt? Ben jij zo perfect dan? Jij rijdt geen auto, hebt geen kat, afval wordt netjes gescheiden en energie zuinig huis? Ga zo maar door..kom op zeg wat een flauwe kul ,iedereen mens of dier heeft afval dus ook jij
Reactie door c.kramer67 op 26-01-2012 13:15
Nou meneer theo024, Dan heb je toch mijn mail en vooral dat stuk over besmetting toch of niet goed gelezen of je begrijpt er helemaal niets van. En wat de verkeersboetes betreft, mijn vrouw en ik hebben allebei een auto en we houden ons gewoon aan de regels en dat betekent dat mijn vrouw nog nooit een boete heeft gekregen en ik eentje voor 6 kilometer te hard en dat was 3 jaar geleden dus, hoe hoog de boetes zijn maakt mij niks uit. Als ik zie wat voor een lak de autobestuurders op de grote weg.......maar laat maar verder, dit gaat over hondenpoep en de a-sociale eigenaars van honden en die mogen van mij zulke hoge boetes krijgen dat ze, als de boete binnenkomt, in hun broek schijten van angst hoe ze dat moeten gaan betalen. Hebben ze ook wat!
Reactie door zonnewind op 31-01-2012 23:21
Stavoren, is dat niet ook de plek waar ze kinderen niet laten inenten tegen allerlei enge ziektes?
Reactie door terpstra op 01-02-2012 00:01
zonnewind.. Ga uw huiswerk eens doen.Dat is niet in Stavoren. Zoek het uit op internet. Dan heeft u de feiten. Dit gaat over asoos met honden. Niet over gestoorde godsdiens dwazen.
Reactie door orgelmuts op 01-02-2012 19:32
Quote: wimmi20 schreef op dinsdag 24 jan 2012, 15:00: Ik maak mijn schoen altijd schoon aan de voordeur knop van de buurvrouw. Haar hond kakt altijd bij mij voor de deur.einde Quote hahaha wimmi, jij komt zonder twijfel in de nieuwsbrief, ik vind m orgineel!
Reactie door tenormin op 01-02-2012 19:45
Quote: orgelmuts schreef op woensdag 1 feb 2012, 19:32: Quote: wimmi20 schreef op dinsdag 24 jan 2012, 15:00: Ik maak mijn schoen altijd schoon aan de voordeur knop van de buurvrouw. Haar hond kakt altijd bij mij voor de deur.einde Quote hahaha wimmi, jij komt zonder twijfel in de nieuwsbrief, ik vind m orgineel!einde Quote Wimmie20 is dan nog wel lenig, maar ja, daar heeft hij het al vaker over gehad: zijn verloofde houdt hem graag "aan de praat"!!
Reactie door wimmi20 op 01-02-2012 22:11
Nog wel lenig ? U heeft zeker mijn profiel niet gelezen. +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++= Quote: tenormin schreef op woensdag 1 feb 2012, 19:45: Quote: orgelmuts schreef op woensdag 1 feb 2012, 19:32: Quote: wimmi20 schreef op dinsdag 24 jan 2012, 15:00: Ik maak mijn schoen altijd schoon aan de voordeur knop van de buurvrouw. Haar hond kakt altijd bij mij voor de deur.einde Quote hahaha wimmi, jij komt zonder twijfel in de nieuwsbrief, ik vind m orgineel!einde Quote Wimmie20 is dan nog wel lenig, maar ja, daar heeft hij het al vaker over gehad: zijn verloofde houdt hem graag "aan de praat"!!einde Quote
Reactie door tenormin op 01-02-2012 22:25
wimmie20, nee, om te gillen, nooit op gelet, zie alleen op je fotoprofiel een eorme koelkast met bier. Nooit op je profiel gedrukt: nu wel, conclusie: ik durf niet meer op jou te reageren, anders trap je misschien wel onder de gordel en dat doet au.
Reactie door tenormin op 01-02-2012 22:28
Heb gelijk orgelmuts ook onder de loep genomen, en anderen. Interessant. Blijkt wel dat ik een ***** ben op de p.c. maar dat is niet nieuw.
Reactie door orgelmuts op 01-02-2012 23:21
Quote: tenormin schreef op woensdag 1 feb 2012, 22:28: Heb gelijk orgelmuts ook onder de loep genomen, en anderen. Interessant. Blijkt wel dat ik een ***** ben op de p.c. maar dat is niet nieuw.einde Quote En?.............nog wat interessants ontdekt? ;-)
Reactie door tenormin op 01-02-2012 23:28
Quote: orgelmuts schreef op woensdag 1 feb 2012, 23:21: Quote: tenormin schreef op woensdag 1 feb 2012, 22:28: Heb gelijk orgelmuts ook onder de loep genomen, en anderen. Interessant. Blijkt wel dat ik een ***** ben op de p.c. maar dat is niet nieuw.einde Quote En?.............nog wat interessants ontdekt? ;-)einde Quote Ja, maar mag niet uitwijden: krijg ik op mijn s********r! Hoe haal jij dan de poep van je schoenen cq. als je per ongeluk met je vierwieler er doorheen rijdt? (zonder rijbewijs, haha)!
Reactie door orgelmuts op 01-02-2012 23:40
Quote: tenormin schreef op woensdag 1 feb 2012, 23:28: Quote: orgelmuts schreef op woensdag 1 feb 2012, 23:21: Quote: tenormin schreef op woensdag 1 feb 2012, 22:28: Heb gelijk orgelmuts ook onder de loep genomen, en anderen. Interessant. Blijkt wel dat ik een ***** ben op de p.c. maar dat is niet nieuw.einde Quote En?.............nog wat interessants ontdekt? ;-)einde Quote Ja, maar mag niet uitwijden: krijg ik op mijn s********r! Hoe haal jij dan de poep van je schoenen cq. als je per ongeluk met je vierwieler er doorheen rijdt? (zonder rijbewijs, haha)!einde Quote Dan is het niet nodig om het van mijn schoenen te halen! Want de stront zit dan aan mijn wielen. :p Ga ik gewoon ff door de wasstraat van de benzinepomp met wasprogramma 3, hahaha.
Reactie door orgelmuts op 01-02-2012 23:42
@tenormin, Zonder gekkigheid, ik kijk heel goed waar ik rij en ik ben zover ik weet nog nooit door een hondendrol gereden.
Reactie door tenormin op 01-02-2012 23:48
Jammer, had wel een "sappig" verhaal verwacht. welterusten.;-)
Reactie door orgelmuts op 02-02-2012 00:04
Quote: tenormin schreef op woensdag 1 feb 2012, 23:48: Jammer, had wel een "sappig" verhaal verwacht. welterusten.;-)einde Quote sommige drollen kunnen héél sappig zijn hoor, hihihi
Reactie door terpstra op 02-02-2012 00:47
Dit is toch ziek deze reacties. Wilt u me daar niet meer mee lastig vallen!!!.
Reactie door tenormin op 02-02-2012 09:54
Quote: terpstra schreef op donderdag 2 feb 2012, 00:47: Dit is toch ziek deze reacties. Wilt u me daar niet meer mee lastig vallen!!!.einde Quote Het gaat hier immers om de leukste, de gekste of de meest originele tips om in de Nieuwsbrief te worden opgenomen! De oproep van de redactie was ook zo gesteld en dan krijg je natuurlijk al snel rare verhalen als het het over hondenpeop moet gaan.
Reactie door tenormin op 02-02-2012 09:56
oep(s): lees poep!
Reactie door orgelmuts op 02-02-2012 12:22
Quote: terpstra schreef op donderdag 2 feb 2012, 00:47: Dit is toch ziek deze reacties. Wilt u me daar niet meer mee lastig vallen!!!.einde Quote @terpstra, U kunt altijd het vinkje weghalen als u niet op de hoogte wil blijven ;-) En ja............een onderwerp als dit is toch niet serieus te nemen? Dus dat we een beetje lopen te d(r)ollen.......... Het leven is al treurig genoeg, af en toe bij iemand een glimlach op zijn gezicht toveren, daar is niks mis mee. En dan is een onderwerp als dit een goede gelegenheid. De vraag is al compleet verkeerd gesteld: HOE MAAK IK HONDENPOEP ONDER SCHOENEN SCHOON? Wie haalt t nu in zijn hoofd om de poep schoon te maken die onder zijn schoen komt? Je kunt beter je schoenen schoonmaken m.i. :D
Reactie door tenormin op 02-02-2012 12:55
Verrek orgelmuts, dat is zeker een goede verwijzing naar de redactie van Kassa vraag. Natuurlijk "begrijpen" we de bedoeling van de vraag maar je hebt wel gelijk. Dus op de originele vraag kan ik alleen maar zeggen: door een zeef doen en met pollepel en water blijven werken tot er een mooi bruin "soepje" overblijft. Net als een mislukt sausje waar nog klontjes in zitten. Lust jij het nog?
Reactie door orgelmuts op 02-02-2012 13:48
Quote: tenormin schreef op donderdag 2 feb 2012, 12:55: Verrek orgelmuts, dat is zeker een goede verwijzing naar de redactie van Kassa vraag. Natuurlijk "begrijpen" we de bedoeling van de vraag maar je hebt wel gelijk. Dus op de originele vraag kan ik alleen maar zeggen: door een zeef doen en met pollepel en water blijven werken tot er een mooi bruin "soepje" overblijft. Net als een mislukt sausje waar nog klontjes in zitten. Lust jij het nog?einde Quote @tenormin Hahaha, ik zou zeggen: insturen die tip! Is m.i. wel een gouden vermelding waard ;-) Hopelijk heeft Terpstra zijn vinkje al uitgezet :p Als ie mijn verhaal al niks vond..............hahaha.
Reactie door marjon1 op 02-02-2012 16:08
Quote: tenormin schreef op donderdag 2 feb 2012, 12:55: Verrek orgelmuts, dat is zeker een goede verwijzing naar de redactie van Kassa vraag. Natuurlijk "begrijpen" we de bedoeling van de vraag maar je hebt wel gelijk. Dus op de originele vraag kan ik alleen maar zeggen: door een zeef doen en met pollepel en water blijven werken tot er een mooi bruin "soepje" overblijft. Net als een mislukt sausje waar nog klontjes in zitten. Lust jij het nog?einde Quote Satésaus??
Reactie door tenormin op 02-02-2012 16:18
Heerlijk, Marjon1, lachen is zo goed voor de gezondheid. Perfect antwoord. Waarom dacht ik nu niet zelf aan saté saus??
Reactie door harriebours op 01-10-2012 23:19
Hondedrollen, heel vervelend. Heb zelf ook een hond, ruim het op bij een ongelukje. Ook bijna een ongeluk gehad doordat ik vanwege poep onder de schoen van de fietspedaal afgleed en naar het midden van de weg slingerde. Om de poep goed te verwijderen is het het beste om wat afwasmiddel op de zool te doen en daarna met wat water en bijvoorbeeld een oud afwasborsteltje onder de kraan schoonmaken. Vergeet niet de handen goed te wassen.
Reactie door zonnewind op 01-10-2012 23:27
Inderdaad, wat afwasmiddel is een goeie suggestie. In combinatie met een oude tandenborstel en heet water, prima. Boven een straat put gaat dat perfect, leuk is anders maar .... ok.
Reactie door wimmi20 op 01-10-2012 23:59
Geweldig , Harriebours en zonnewind. Over dit antwoord hebben jullie 8 maanden nagedacht. En Zonnewind heeft zo mooi het antwoord van Harrie overgeschreven.
Reactie door tenormin op 02-10-2012 00:27
[Edit: Off-topic.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!