Kassa

Het Youp syndroom

Geplaatst door: jhh100 op: 26-10-2010 22:37
Onze nationale clown wil nog een keer. Youp liet bij P&W zijn maatschappelijke frustraties en onkunde weer eens de vrije loop met een stukje volksbeduvelarij. Hij wist te melden dat zoonlief een onherstelbaar mobieltje wilde laten repareren. Hij kreeg een andere telefoon ter vervanging terug. O wee de sukkels van het Hek hebben niet de moeite genomen het IMEI nummer te checken ( wordt door reparatie bedrijf op gewezen!) in de begeleidende brief. Ook hebben ze nagelaten de polisvoorwaarden van de verzekering na te kijken. Deze wijzen op het belang van een correct IMEI nummer. De plicht van doorgeven van wijzigen ligt bij de verzekering. Al met al ze gaan hun slordigheden en nalatigheden afschuiven op hun provider die niet de partij is. Youp kan alleen een grote bek opzetten en zijn stommiteiten afwentelen op een ander. De appel van zoonlief is blijkbaar niet ver van de boom gevallen. Walgelijk die mentaliteit.
Reactie door grootvader op 27-10-2010 00:10
Medewerker T-Mobile die zijn bonus voor zijn neus ziet verdwijnen? Het bedrijf dat tweemaal onder dreiging van een BKR-registratie geld wilde vangen terwijl er bewijsbaar betaald was? Kom nou! Ik kan haast niet wachten tot het diezelfde weg gaat als dat Buckler. De Vrije Vogel
Reactie door nbw op 27-10-2010 02:03
Ben het helemaal met je eens. Echter ik vind het bizar dat als Yoep het zegt iedereen ineens wakker wordt. Ik heb in 100/derden bijdragen hier deze zinloosheid al bewoord en uitgesproken. En ik wil absoluut geen credits of waardering. Laat van t Hek dit nationaal belachelijk maken. Buckler verdween maar 10% werkgelegenheid wegspugen lijkt me onmogelijk. Want achter die callcentratelefonen zitten echt mensen die hun bestaan moeten halen uit werk wat ook hen door protocollen door de hogere commercie wordt opgedragen. En protesteer ga je direct terug in de vergaarbak bij het UWV en wordt je uitkering gekort opdat je werk weigert. Een geweten hebben mag en kan niet aan de onderkant.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!