Kassa

Haar verpest

Geplaatst door: lotje123 op: 18-08-2010 15:41
Laatst heb ik mijn haar laten relaxen en knippen bij Ivys Black&White kapsalon in Haarlem.Ik was €185,00 kwijt,en ze hebben me haar helemaal scheef geknipt er was een hele hap uit en in de eerste en beste regen bui was het erger zoals het eerst was. Toen ben ik naar mijn eigen kapper gegaan en ze schrok er heel erg van. Nu heeft me eigen kapper een heel stuk moeten afknippen en duurt het minimaal een jaar voordat het weer goed is!
Reactie door ridder op 18-08-2010 17:38
Knippen van haar is vakwerk maar blijft handwerk. op ieder werkgebied kent men stuntels, doe het zelvers, vaklui en professionals en helaas heeft u dit nu zelf moeten constateren. Het feit van de hoge kosten van E 185 zal helaas geen hout of haar snijden want u had VOORAF dit duidelijk al kunnen constateren hoeveel u voor de knipbeurt zou moeten gaan betalen (vooraf vragen of tarievenlijst op internet of in de salon zelf). Ook uw klacht had u tijdens de knipbeurt al direct bij de saloneigenaar moeten melden. Kreeg u trouwens een allround kapster of wellicht een leerlingkapster ?? Gezien het tarief had u zondermeer een allround kapster moeten krijgen en u regelmatig moeten vragen of u tevreden was tijdens de knipbeurt. Ook dat uw oude kapper (waarom niet daar gebleven ?) de boel heeft geprobeerd zo veel mogelijk voor u te herstellen zal nu voor Ivys een gegronde reden zijn om uw klacht af te wijzen omdat ze niet meer in staat zijn de fout te herstellen. U kunt uw klacht alsnog aankaarten bij Ivys en vragen om enige finaciele coulance (kleine schadevergoeding), ook omdat u wellicht ook niet meer in deze salon een nieuwe knipbeurt wenst te ondergaan. Anders helaas, uw schade nemen en al uw kennissen waarschuwen voor de salon en NOOIT meer daar naar binnen gaan. Succes !!
Reactie door sonjaatje op 18-08-2010 19:39
185 voor relaxen en knippen!!! Is het de kapper van Bea ofzo? Je had gelijk terug moeten gaan, dan hadden ze het op kunnen lossen.
Reactie door hanny67 op 18-08-2010 19:56
Waarom ben je niet naar Ivys teruggegaan??? Je moet ze altijd de kans geven om het (gratis) te herstellen. Nu heb je geen poot om op te staan...
Reactie door anicu op 18-08-2010 21:22
Voor dat geld kun je ook een week naar Turkije met z'n tweeën. Maar is dit een tip om naar die kapper te gaan of juist niet?
Reactie door de motormuis op 19-08-2010 11:06
Waarom is dit feit nu eigenlijk bij Tips geplaatst ? Lijkt mij eerder een waarschuwing om niet naar die kapper te gaan. Misschien iets om bij Vraag & Antwoord te zetten met als vraag : Zijn er meer mensen die zulke slechte ervaringen hebben met Ivys Black & White kapsalon in Haarlem ?

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!