Kassa

grotere letters

Geplaatst door: joanho op: 20-03-2012 18:46
Als je wat wilt lezen op het scherm, is dat vaak erg klein. Als je nu op ctrl toets druk en tegelijk op de + , worden de letters groter.Met de ctrl - worden ze weer kleiner. Dit is mijn tip.
Reactie door waaimasjien op 27-03-2012 11:55
Toevoeging die nog wat makkelijker is: Als je een scrollwieltje hebt op je muis kun je die gebruiken. Dus met Ctrl + scrollwheel draaien kun je in/uitzoomen. Het zijn niet alleen de letters die groter worden.
Reactie door hendrikbos op 27-03-2012 15:48
Wil je na te hebben in- of uitgezoomd snel terug naar de neutrale weergave stand, dan tegelijkertijd op de op "Ctrl" en "0" (nul) drukken.
Reactie door janvantricht op 27-03-2012 22:42
Bedankt! Het zijn vaak de simpele dingen die het leven een stuk aangenamer kunnen maken!! Weet je trouwens dat wanneer je Mozilla Firefox hebt je niet direct op een bericht als dit kunt reageren, omdat je, nadat je probeert om in te loggen, je steeds weer opnieuw in dit inlogscherm terecht komt? Met Chrome lukt het wel!
Reactie door j.a.de witte op 09-04-2012 12:05
Als de "Help"wordt aangeclickt is er een gebied speciaal voor snel commando`s. Een ervan gebruik ik zeer vaak tw. "Microsoft + E " ik krijg dan meteen de verkenner. via Start en uitvoeren en CMD, ontstaat een dos venster , typ maa in bijv. "Help" en er komt een heel menu. Ook kan op die manier, hand matig een Bad Sector gerepareerd worden. Handig is dan om een menu dan te "Pïpen"naar een file.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!