Kassa

Goedkope wijn

Geplaatst door: misty&moos op: 27-10-2010 13:36
Wij kopen wijn bij de Aldi in Kleve (Duitsland). Het is Merlot (Vin de pays d'oc) voor E 1,39. Lekkere wijn en heel voordelig. Een bekende van ons die het zich heel goed kan permitteren dure wijn de kopen vindt deze ook heerlijk. Om nu helemaal naar Duitsland te rijden voor alleen wijn is duur, maar ook jenever(mijn partner en diverse anderen vinden hem heerlijk), brandy, whisky,rum(allen onbekende merken) zijn goed en goedkoop daar. De whisky is natuurlijk geen Chivas Regal maar toch goed van smaak. De rum is bijvoorbeeld goed voor de mix met cola.
Reactie door marijke1966 op 27-10-2010 13:55
Wij kochten ook altijd de Merlot van de Aldi. Mijn man is van oorsprong een Fransman en dus ook een echte wijnkenner. Sinds kort hebben we de Merlot van de Lydll gekocht. Deze kost 2.19. Mijn man wil nu niets anders meer. Deze is veel zachter en volller van smaak dan die van de Aldi. Zelfs de vriend van mijn schoonmoeder beaamde dit. Deze man heeft altijd gewerkt in wijnen en is een echte wijnkenner, maar vind dit een fantastische wijn voor weinig geld.
Reactie door weetnietveel op 27-10-2010 14:12
Ik koop mijn rode wijn Cimerosa "Shiraz Cabernet Sauvignon" altijd bij de Lidl. Een zeer lekkere wijn, vol van smaak voor 2,79 euro. Als ik bij de Lidl in Düsseldorf kom neem ik daar een paar dozen mee want dat scheelt 0,90 cent per fles. Kunt u nagaan hoe hoog de accijns hier is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!