Kassa

Eyelove brillen vanaf 35,- PRIJSDOORBRAAK

Geplaatst door: kikfons op: 04-01-2011 14:24
ik heb al twee brillen gekocht bij Eyelove , dat is een nieuw concept om brillen te kopen, de prijzen zijn : enkelvoudige dunne ontspiegelde kraswerende glazen bril met montuur totaal 35,- ongelofelijk. Multifocaal extra dun kraswerend ontspiegeld voor 75, - euro ongelofelijk wat een mooie brillen, daar betaal je ergens anders minimaal 290,- euro voor. Eyelove is gevestigd zover ik weet in Rotterdam ,bij een DA drogist op het Binnenwegplein,er zijn meerdere vestigingen. Ze zijn pas begonnen , het gaat zo; je staat voor een stand met honderden mode brillen, je zoekt er een uit, dan leg je je oude bril in een apparaat, dat vervolgens je glazen doormeet en die worden vervolgens ( na bestelling ) in je nieuwe bril gezet.,Leuk voor de dure wintermaanden, en de Vara- mensen deze prijzen ,ik hoop dat jullie hier ook eens aandacht aan besteden, Nabeschouwing ik heb twee jaar geleden een bril gekocht bij een gewone opticien, totaal 650,- Euro ik ben al drie keer terug geweest omdat de ontspiegelingscoating loslaat,de laatste keer vertelde de opticien dat de glazen van deze bril glazen in Maleizie gemaakt worden, kan je nagaan die kosten nog geen 0,50 cent daar volgens mij, met vr.gr.A.S. te Rotterdam
Reactie door sonjaatje op 04-01-2011 15:05
Spam.
Reactie door nbw op 05-01-2011 02:21
Alsof je haast voor niets het onmogelijke kunt krijgen. Ja natuurlijk is dit rotzooi. Maar het trieste is dat er gigaveel mensen/consumenten blind gaan (sorry) voor deze onzin. Kikfors vertel me meer zodat ik mijn aangifte kan duiden.
Reactie door duif2 op 05-01-2011 09:43
Deze 'tip" is al eerder gegeven. Misschien dezelfde tevreden klant met nu nog meer aandelen?
Reactie door klaske@ op 27-01-2011 11:03
Deze meneer zegt een "HBO er met veel inzicht , in alles, 58 jaar, uitvinder, schrijver, industrieel ontwerptester en verbeteraar" te zijn Gaat met zijn patat van de super naar snackhal om hem daar te laten frituren. Hij helpt u graag zonder iets voor zijn kennis en ervaringen te hoeven betalen.
Reactie door pedros10000 op 19-03-2011 16:31
mijn vrouw heeft ook 2 brillen gekocht een zonnebril een gewone . nu heb ik de rekeningen a70 euro naar vgz gestuurd. krijg ik als antwoord sorry deze worden niet vergoed.kan ik deze brillen niet declaren bij vgz? omdat de brillen niet bij een optiek zijn gekocht maar bij da drogist. zegt vgz. klopt dit?
Reactie door tommy 1986 op 24-12-2012 00:18
Eyelove is weer een van de zoveelste mislukking, wie gaat er een bril kopen bij een drogist. ze leveren troep en die meiden weten er niks van, ze hebben.snel een.cursus gedaan, en.dat merk je wel, laat ze lekker bezig zijn met hun.eigen.beroep, ik ga gewoon naar een.opticien.die er echt voor geleerd heeft
Reactie door dickster op 14-06-2014 15:57
Ik vind het erg jammer dat in dit topic zoveel reacteis staan van mensen die noooit een bril bij deze winkelkete gekocht hebben maar wel vast weten te verteleln dat het niks kan zijn. Hoe kan je dat weten als je er nooti geweest bent? Mijn vriendin had onverwacht vrij snel een nieuwe bril nodig(de coating van haar oude liet los) en he tkwam financieel gezien op een ongunstig moment. Mijn vrienidn heeft -10,75 aan beide ogen en ook cylinder, -2,25 We werden geholepn dor een medewerker van de da-drogist die een oogmeting deed, ze gaf aan dat het gezien de sterkte misschien verstandig was als 1 van hun opticiens die soms in de winkel zijn zou meekijken. we makten een afspraak vor 3 dagen alter en de gedane metign bleek corect wel werd aangeaden extra dunen glazen te neemn(die 19 eur extra kosten) maar hij voerde een kortingscode in waardoor we weer 10 euro korting kregen. zo kreeeg mijn vrienidn 10 dagen alter een bril inclusief coaaing en ontspiegeling met extra dunne glzaen voro 58 euro en hij bevalt al sinds oktober geweldig. Ik vidn het jammer dat ik zo vak zei dat mensen weigeren goedkope bedrijven serieus te neemn, ten eerste is het crises dus het kan heel handig zijn, ten tweee zal het dure bedrijven noti aanmoedigen goedkop te worden watn mensen blijven toch wel komen. Maar goedkoop met kwaliteit bestat echt(op meerdere vlaken niet alelen wat eyelove betreft)

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!