Kassa

Electrabel afrekening malaise

Geplaatst door: rhizoma op: 26-05-2014 16:20
Op deze site en op talloze andere sites stapelen de klachten over het niet ontvangen van een eindafrekening van Electrabel zich op. Iedereen die bij moest betalen heeft inmiddels zijn afrekening gehad. Wie geld terug moet krijgen wordt nog steeds totaal met een kluitje in het riet gestuurd. Ik heb de afrekening nodig voor mijn belastingsaangifte maar ik heb al uitstel gehad vanwege dit en daar al bijna overheen. En telkens andere smoezen, leugens, beloften. Dit geldt niet alleen voor mij maar voor honderden, duizenden mensen!
Reactie door tijger1 op 26-05-2014 20:02
Als u uitstel hebt gehad voor uw aangifte inkomstenbelasting, krijgt u dat standaard tot 1 september. Maar ik begrijp niet dat u die afrekening nodig zou hebben voor die aangifte. Afgezien daarvan is het vervelend dat u er blijkbaar zo lang op moet wachten.
Reactie door rhizoma op 26-05-2014 20:10
Ik geloof niet dat ik u verantwoording over mijn belastingzaken schuldig bent, u kunt van mij aannemen dat ik dat nodig heb en wel op korte termijn. En deze kwestie geldt voor duizenden mensen, zoals een keer googlen op Electrabel en afrekening u zou tonen, wat misschien nuttiger zou zijn dan dit soort commentaren.
Reactie door tijger1 op 26-05-2014 20:40
Dat u pissig bent op Electrabel, begrijp ik, maar dat hoeft u nog niet op mij te zijn. U haalde zelf het uitstel voor uw aangifte aan en als dat niemand aangaat, had u dat wellicht beter niet kunnen vermelden. En op hun site staat te lezen dat ze de achterstand nog lang niet ingelopen hebben. Jammer dan.
Reactie door 1953 op 27-05-2014 01:40
Is het niet iets te persoonlijk?

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!