Logo Kassa
Het consumentenplatform van BNNVARA.

Drukkerij Kuzey houdt zich niet aan prijsafspraken

Geplaatst door: mikey010 op: 19-08-2010 11:43
Mensen doe nooit zaken met Drukkerij Kuzey te Rotterdam !! Ik heb diverse opdrachten laten uitvoeren, steeds waren er problemen. Bij de laatste opdracht zijn mondeling prijzen afgesproken, daarna is in een email de opdracht door mij gegeven met de afgesproken prijs daarin vemeld. In verdere emailwisseling wordt niet meer over de prijs gesproken en op het moment van afleveren wil drukkerij kuzey niet voor de afgesproken prijs leveren !! GOEDKOOP WORDT OP DEZE WIJZE DUURKOOP !! Wees gewaarschuwd en zorg dat je alles zwart op wit hebt... al geeft dat je zelfs nog geen garanties. Zelfs mijn advocaat heeft me in het gelijk gesteld !! Echter vanwege het lage bedrag wat ermee gemoeid is, zal ik geen gerechtelijke stappen ondernemen. Maar wil bij deze wel iedereen waarschuwen voor de gang van zaken bij deze firma en het ontbreken van kennis van het nederlans recht ! Indien iemand de emailwisseling wil zien, dan kan dit !!
Reactie door marcel75 op 20-08-2010 09:15
Mikey, Laat ik je een (goede) tip geven die heel veel problemen kan voorkomen: wijzig je afbeelding. Je hebt nu namelijk een afbeelding gebruikt van een firma. Die firma heeft daar auteursrechten op (copyrights). Zeker het doel waarvoor jij de afbeelding gebruikt zal in strijd zijn met die rechten. Dit topic kan je zelfs een aanklacht wegens smaad opleveren en daarnaast dus een civiele claim voor het onterecht gebruiken van hun afbeelding. Ik kan wel snappen dat je boos bent als de drukkerij zich niet aan zijn afspraken heeft gehouden, maar houd de eer altijd aan je zelf en gebruik mijn tip.
Reactie door mikey010 op 20-08-2010 09:24
Quote: marcel75 schreef op vrijdag 20 aug 2010, 09:15: Mikey, Laat ik je een (goede) tip geven die heel veel problemen kan voorkomen: wijzig je afbeelding. Je hebt nu namelijk een afbeelding gebruikt van een firma. Die firma heeft daar auteursrechten op (copyrights). Zeker het doel waarvoor jij de afbeelding gebruikt zal in strijd zijn met die rechten. Dit topic kan je zelfs een aanklacht wegens smaad opleveren en daarnaast dus een civiele claim voor het onterecht gebruiken van hun afbeelding. Ik kan wel snappen dat je boos bent als de drukkerij zich niet aan zijn afspraken heeft gehouden, maar houd de eer altijd aan je zelf en gebruik mijn tip.einde Quote thanks voor de tip !! Zo had ik het nog niet bekeken. De waas van de kwaadheid denk ik nog. Hoe kan ik de afbeelding nog wijzigen, ik heb gekeken maar zie geen optie hiervoor.
Reactie door marcel75 op 20-08-2010 09:33
Ga naar "mijn pagina". Daar kun je "afbeelding toevoegen". Als je een andere afbeelding oplaad moet het goed gaan.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!