Kassa

dagelijkse schoonmaak van sanitair.

Geplaatst door: janny59 op: 13-04-2011 18:46
om dagelijks de wc en badkamer schoon te maken doe ik het volgende , water in een fles ,schoonmaakazijn erbij ,en om een beetje schuim te krijgen een klein beetje afwasmiddel erbi doen . verstuiver er op doen . spray het in de douche,bad of wc , met een microvezel doekje erover en alles is mooi schoon .
Reactie door tenormin op 14-04-2011 14:23
Janny59 Leuke tip hoor, maar niet nieuw: ergo het mooie van microvezel doekjes is juist dat je ZONDER één of ander middel je sanitair, je t.v. en computerscherm schoon en streeploos krijgt. Het enige wat je mist is de frisse geur die even blijft hangen. Daar was/is het microvezel doekje voor gemaakt: zonder (dure) schoonmaakmiddelen te kunnen werken.
Reactie door carinmus op 14-04-2011 14:57
Brigden, wat je niet weet misschien is dat je het microvezeldoekje eventuele kalkaanslag niet wegkrijgt, met schoonmaakazijn wel. Dus wel een goeie tip van Janny 59
Reactie door tenormin op 14-04-2011 15:03
Quote: carinmus schreef op donderdag 14 apr 2011, 14:57: Brigden, wat je niet weet misschien is dat je het microvezeldoekje eventuele kalkaanslag niet wegkrijgt, met schoonmaakazijn wel. Dus wel een goeie tip van Janny 59einde Quote Okay, dat ben ik op zich met je eens, maar kalkaanslag "groeit" toch? Ik maak mijn sanitair dagelijks schoon (zoals de meeste mensen naar ik mag hopen) en ik zie b.v. nooit enige kalkaanslag in de wastafel. Ik heb trouwens niet geschreven dat het geen goede tip was.
Reactie door wimmi20 op 14-04-2011 19:07
Bridgen, Je schrijft dat je iedere dag je sanitair schoonmaakt. En dat je hoopt dat andere mensen dat ook doen. Bridgen, "normale" mensen doen dat niet iedere dag. Moet jouw keutel in een blinkend schone pot vallen ? Probeer je mij een helderheids tic aan te praten ? Was je je handen soms ook 40 keer per dag ? ============================================= schreef op donderdag 14 apr 2011, 15:03: Quote: carinmus schreef op donderdag 14 apr 2011, 14:57: Brigden, wat je niet weet misschien is dat je het microvezeldoekje eventuele kalkaanslag niet wegkrijgt, met schoonmaakazijn wel. Dus wel een goeie tip van Janny 59einde Quote Okay, dat ben ik op zich met je eens, maar kalkaanslag "groeit" toch? Ik maak mijn sanitair dagelijks schoon (zoals de meeste mensen naar ik mag hopen) en ik zie b.v. nooit enige kalkaanslag in de wastafel. Ik heb trouwens niet geschreven dat het geen goede tip was.einde Quote
Reactie door tenormin op 14-04-2011 19:29
Quote: wimmi20 schreef op donderdag 14 apr 2011, 19:07: Bridgen, Je schrijft dat je iedere dag je sanitair schoonmaakt. En dat je hoopt dat andere mensen dat ook doen. Bridgen, "normale" mensen doen dat niet iedere dag. Moet jouw keutel in een blinkend schone pot vallen ? Probeer je mij een helderheids tic aan te praten ? Was je je handen soms ook 40 keer per dag ? ============================================= schreef op donderdag 14 apr 2011, 15:03: Quote: carinmus schreef op donderdag 14 apr 2011, 14:57: Brigden, wat je niet weet misschien is dat je het microvezeldoekje eventuele kalkaanslag niet wegkrijgt, met schoonmaakazijn wel. Dus wel een goeie tip van Janny 59einde Quote Okay, dat ben ik op zich met je eens, maar kalkaanslag "groeit" toch? Ik maak mijn sanitair dagelijks schoon (zoals de meeste mensen naar ik mag hopen) en ik zie b.v. nooit enige kalkaanslag in de wastafel. Ik heb trouwens niet geschreven dat het geen goede tip was.einde Quote einde Quote Laat ik nu toch denken dat sanitair meer omvat dan het toilet. Maar goed, dat zal wel aan mij liggen. En ja, ik ben zo kinderlijk om te denken dat de meeste (mensen) vrouwen in dit geval hun handen met doekje wel even over het iedere dag te gebruiken sanitair laten gaan. Nee, ik was niet 40x mijn handen per dag; als u zich prettig voelt met 1x per week of maandelijks schoon te maken dat maakt mij toch niet uit. Ik heb alleen gereageerd toen Lidl "tig" jaar geleden met dit doekje als eerste in Nederland op de markt kwam om vooral voor de minder bedeelden dure schoonmaakmiddelen te besparen, dat is alles.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!