Kassa

CentreParcs en haar GEWELDIGE kortingen!

Geplaatst door: charleysmink op: 25-01-2011 13:35
30 procent korting voor vroegboekers! Maar niet heus, als je echt gebruik wilt maken van de korting (die gaat in staffels van 10-20-30%) dan moet je wel ruim een half jaar van te voren gaan boeken. en de korting geldt NIET tijdens de KINDERVAKANTIES....heel leuk voor KINDVRIENDELIJKE parken zoals CentreParcs zichzelf aanmeet. Neem bovendien de forse KIDSKORTING van 15% en de 55+KORTING idem, IN COMBINATIE MET DE VROEGBOEKKORTING MOGELIJK, voordelig met opa en de kids op vakantie. HELAAS NIET GELDIG TIJDENS KINDERVAKANTIES ! Moraal: Meldt uw kinderen buiten de vakantie om ziek en geniet met uw grootouders van torenhoge kortingen! Leuk klinkende edoch volstrekt waardeloze en misleidende kortingen van deze bekende Nederlandse parkenmaffia voor gezinnen met kinderen die natuurlijk tijd en geld teveel hebben. O ja, zoekt u naar de voorwaarden, deze zult u niet snel ontdekken tenzij u een paar uur de tijd neemt om de wirwar van webpagina's met schreeuwerige kortingsreclames, door te nemen. Pas dus op dat u, niet als ik, domme domme domme consument, snel, goed van vertrouwen en al vroegboekend, er vol intrapt....... NOKIDDINGKORTING zou ik zeggen... Nu eerst maar een manier verzinnen om de annuleringsverzekering te omzeilen/foppen.
Reactie door grootvader op 25-01-2011 14:31
Wat dacht u van mazelen? Lijkt mij toch een goede reden om zo'n "kids"vakantie te mogen annuleren. De ouwe Vrije Vogel
Reactie door tp op 25-01-2011 17:46
Stel je niet aan! Alle parken doen dit, is namelijk bedoeld om parken ook vol te krijgen buiten het seizoen om. Schoolvakanties zitten altijd al ruim van tevoren vol en daar betaal je dan ook het volle pond voor. Let voor het gemak ook eens op de reclames van Disneyland Parijs: hoge kortingen.....in het laagseizoen. En...je hoeft niet naar CenterParcs...thuis knutselen is ook gezellig.
Reactie door tp op 25-01-2011 17:48
En de algemene voorwaarden staan onderaan de web-pagina.....
Reactie door serveerster op 27-01-2011 13:13
Wanneer u uitgaat van het principe dat alle reclame misleidend is tot het tegendeel is bewezen komt u nooit bedrogen uit!
Reactie door bornsol op 27-01-2011 15:38
ben het met u eens belachelijk prijzen van 800/1200 voor week en daar is de zgn korting vanaf. ze prijzen zich zelf uit de markt,tip ga even over de grens[Duitsland: daar liggen de mooiste parken met de mooiste huisjes en zwemparadijzen voor de helft wat Center-Parcs vraagt [ook in de schoolvakantie:
Reactie door etrip op 27-01-2011 19:48
Ook ik heb een vakantie geboekt bij centerparcs, naar aanleiding van de folder waarin word gesproken over vroegboekkortingen+ 5 topics+ kinderkorting van 15 % en er staat duidelijk vermeld dat dit ook in de schoolvakanties geld. Geen uitzonderingsregels te vinden. Mijn vakantie geboekt en geconstateerd dat ik geen kinderkorting van 15 % heb gekregen. Gebeld met Centerparcs en zij geven aan dat ze dit ook allemaal niet weten en dat we een klacht bij guestrelations@centerparcs.com kunnen sturenDit heb ik enkele weken geleden gedaan en nog steeds geen reactie mogen ontvangen, behalve we komen binnen 3 weken met een antwoord op uw schrijven.
Reactie door mascherm op 27-01-2011 20:39
In de meeste reacties over de vakantieparken staat dat men korting krijgt. Mijn visie is dat je absoluut geen korting krijgt. De vakantieparken zijn in principe 30 % te duur. Je krijgt een zogenaamde korting en dan betaal je reguliere prijs die het park wil hebben. Klant is tevreden met zijn zogenaamde korting en en ook het verhuurbedrijf van het vakantiepark. Tip: In Nederland betaal je in de vakantieperiode altijd de hoofdprijs. Kijk daarom eens op internet in het buitenland wat de vakantieperiode is. Vaak is er een verschuiving van een paar weken zodat u aardig wat geld kunt besparen.
Reactie door mamsie68 op 08-02-2011 22:15
Het klopt dat de meeste aanbiedingen niet gelden voor de schoolvakanties, daar loop ik ook tegenaan. Maar je kinderen onterecht ziekmelden, dat is toch wel het laatste wat je doet. Wat een voorbeeld ben je dan voor je kinderen? En de kinderen mogen op school waarschijnlijk niet zeggen dat ze op vakantie waren, terwijl ze vol zitten met hun verhalen?
Reactie door etrip op 10-02-2011 19:00
Afgelopen week heeft Centerparcs contact met mij opgenomen en wij hebben alsnog de kinderkorting in de kindervakanties gekregen. Volgens mij ook volledig terrecht.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de Kassa nieuwsbrief!